Daelzicht zoekt een

Locatie Ondersteuner Gehandicaptenzorg

Dienstverband

4 - 8 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij voor een aantal uren per week aan de slag in de gehandicaptenzorg en binnen een fijn team jouw bijdrage aan de zorg voor de cliënten leveren?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Voor onze locatie Daelzicht 1/bc in Heel (regio Roermond) kun je aan de slag als:

Locatie Ondersteuner / Weekendkracht 

In overleg mogelijkheden tussen de 4 en 8 uur per week  / direct een vast contract / mogelijkheid om in de vakanties meer te werken. 

Locatieprofiel

Op locatie Daalzicht 1bc in Heel verblijven 13 van onze cliënten in een ruime woonsetting. Onze cliënten zijn 30 tot 65 jaar. Naast hun verstandelijk beperkingen komen ook gedragsproblematiek en autisme voor. Het is een groep met een breed scala aan zorgvragen. Variatie genoeg dus waarbij iedere cliënt vraagt om een specifieke benadering. Het merendeel van de cliënten maakt graag uitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de disco, avondclub of sjoelactiviteit.  De een gaat met begeleiding, de ander kan zelfstandig.

Zo ziet jouw baan eruit 

Jij ondersteunt de begeleiding bij hun werkzaamheden. Doordat jij je als een vis in het water voelt bij het uitvoeren van ondersteunende (huishoudelijke) taken en ondersteuning bij verzorgingsmaatregelen, krijgen onze bewoners extra aandacht. Samen met je collega’s draag jij bij aan een fijne, waardevolle dag voor onze bewoners. Het ondersteuningsplan van de cliënt is daarbij leidend.

Je gaat vanuit een gemeenschappelijke focus aan de slag binnen een team waarin ieder vanuit zijn functie zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft. Samenwerken in dan ook erg belangrijk. Met elkaar afstemmen, feedback geven en feedback ontvangen vinden wij erg belangrijk. En als het eens een keer minder soepel gaat geef jij niet op, maar gaan de schouders eronder.

Dit bieden wij 

  • Een contract voor 4-8 uur per week en de mogelijkheid om in vakanties meer te werken; 
  • Een salaris volgens FWG 20 tussen € 1.947,- en € 2.685,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Locatie Ondersteuner;
  • In de periode tot eind 2024 zal dit salaris stapsgewijs met in totaal 10% worden verhoogd. 
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (we werken vanuit een basisrooster, waarmee we zoveel mogelijk duidelijkheid proberen te scheppen rondom jouw rooster);  
  • Een werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen als zorgprofessional;  
  • Fijne collega’s waar je mee gaat samenwerken; 
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent behulpzaam en een fijne collega. Verder:

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-2, of bent bezig met een vakgerichte opleiding in de richting zorg en welzijn.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten, geen nacht- of slaapdiensten).

Dit is Daelzicht 

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door onze fantastische collega’s.

Belangstelling en solliciteren  

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Wil je voor je solliciteert alvast wat meer beeld en gevoel krijgen bij de vacature? Bel gerust eens met Yentl Vaessen,coördinerend begeleider via 06 11068987, zij vertelt je graag meer over de vacature. 

Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Frank Dullens, recruiter, via 0611179029. 

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces.