Daelzicht zoekt een

Locatie Ondersteuner Gehandicaptenzorg (Kind, Jeugd en Gezin / MVG)

Dienstverband

uren in overlegr

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Op zoek naar een leuke weekendbaan in de zorg naast je studie in Noord-Limburg of heb jij mogelijkheden doordeweeks? Heb jij je hart aan kinderen en jeugd verpand en wil jij graag van grote betekenis zijn voor deze doelgroep? Wij zoeken twee enthousiaste collega’s die graag ons team in de weekenden komt versterken in de dagelijkse ondersteuning van de kinderen op onze mooie locatie in Tienray. Heb je het enthousiasme en de hartelijke persoonlijkheid die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature!

Voor onze locatie ‘t Raayke in Tienray hebben wij meerdere vacatures voor:

Locatie Ondersteuner Gehandicaptenzorg (Kind, Jeugd en Gezin)
Uren in overleg, vast contract, FWG 20


Zo ziet jouw baan eruit

Op ’t Raayke hebben wij 5 verschillende groepen kinderen in de leeftijd tussen 7 en 18 jaar , met een diversiteit aan zorgvragen en (gedrags)problematieken. Als locatie ondersteuner kun je op alle groepen worden ingeschakeld, wat jouw werk afwisselend maakt. Dit vraagt van jou ook flexibiliteit, want waar je het ene moment ondersteunt in de verzorging, sta je op het andere moment te koken, kinderen in de bus naar school te helpen of de was op te ruimen. Door jouw aanwezigheid kunnen de begeleiders van de groepen meer aandacht en tijd besteden aan de begeleiding en de zorgvragen van de kinderen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kinderen zich gezien voelen en dat hun dag net dat beetje mooier is. Je staat stevig in je schoenen en straalt de rust en duidelijkheid uit die de kinderen nodig hebben.

De diensten voor locatie ondersteuners in het weekend zijn als volgt:

Za en zo van 7:00-10:00 en van 14:00-21:00

Evt. combi met slaapdienst (22:00-7:00) is mogelijk!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar iemand die voor 20-24 uur per week kan ondersteunen bij de verzorging en begeleiding van onze jongste cliënten. Werktijden in overleg tussen 12.00 en 20.00.

Wij denken graag met je mee!

Locatieprofiel 

Onze locatie ‘t Raayke, maakt onderdeel uit van ons onderdeel Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt de mogelijkheid voor wonen en tijdelijke voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Met een klein team van betrokken collega’s biedt 't Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen. 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 1.809,- en € 2.524,- bruto per maand op basis van 36 uur).
  • Een vast dienstverband voor een samen te bepalen aantal uur per week als locatie ondersteuner.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt minimaal een MBO-2 Helpende diploma OF je bent studerende aan een relevante opleiding in zorg en welzijn, zoals MMZ, Verzorgende IG, Verpleegkunde, HBO Social Work, HBO-V of HBO Pedagogiek.
  • Je hebt affiniteit met ADL-taken en huishoudelijke taken     
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, je bent sociaal vaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden, natuurlijk heb je inspraak in je rooster!

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie". Meer weten? Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Carmen Verbakel, leidinggevende zorg, via 0646077851. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.