Daelzicht zoekt een

Locatie ondersteuner Huybheide 5-6

Dienstverband

18 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Voel jij je thuis in een omgeving waar we met veel respect onze bewoners verzorgen en begeleiden en ze een fijne dag bieden? En wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

Voor onze locatie Huybheide 5-6 zijn wij per direct op zoek naar een collega voor de vacature:

Locatie ondersteuner Gehandicaptenzorg (EMB –(Z)EVB)
18-24 uur per week, Noord Limburg - Koningslust

Zo ziet jouw baan eruit

Als locatie ondersteuner assisteer en/of ondersteun je bij de verzorging en begeleiding van cliënten binnen de woongroep. Ook voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden draai jij je handen niet om. Je draagt met een optimistische kijk, bij aan een schone, prettige en gezellige woonomgeving voor de cliënt. Zo verbeter jij het welzijn van de cliënt!

Als locatie ondersteuner kun je ingepland worden voor de volgende diensten (ma-zo):

  • 7.00 uur tot 11.30 uur
  • 16.00 uur tot 21.00 uur

Locatieprofiel

Binnen Huybheide 5-6 worden zowel cliënten met een EMB als cliënten met een (Z)EVB ondersteund. Er is sprake van eventuele co morbide problematiek zoals ASS (autisme spectrum stoornis) of PDD-NOS. Daarnaast is er bij cliënten vaak sprake van epilepsie of sensorische prikkelverwerkingsproblematiek. De cliënten hebben een belevingsgerichte zorgvraag. Dit wil zeggen dat zij voornamelijk op sensatieniveau de wereld om zich heen ervaren (in het moment).  Cliënten worden consequent en op respectvolle wijze begeleid met een voor hen herkenbare en vertrouwde interactie.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 tussen € 1.809,- en € 2.524,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Locatie ondersteuner.
  • Direct een vast contract voor 18-24 uur per week, hierbij hoort een proeftijd van 2 maanden.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (wisselende diensten, geen nachtdiensten).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met deze doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis.

Daadkracht en standvastig zijn, dat zien we graag als kernkwaliteiten bij jou. Verder heb je:

  • Minimaal een MBO-2 Helpende diploma OF je bent studerende aan een relevante opleiding in zorg en welzijn, zoals MMZ, Verzorgende IG, Verpleegkunde, HBO Social Work, HBO-V of HBO Pedagogiek.
  • Je hebt affiniteit met ADL-taken en huishoudelijke taken
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, je bent sociaal vaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden, natuurlijk heb je inspraak in je rooster!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Lormans, manager Zorg , via 0627474131

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg worden ingepland.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.