Daelzicht zoekt een

Locatie ondersteuner nachtzorg (gehandicaptenzorg)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heel Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Locatie ondersteuner nachtzorg (gehandicaptenzorg)

Ben jij op je best in de nachtelijke uren en weet jij als geen ander dat zorg ook in de nachtelijke uren doorgaat? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij flexibel, oplettend en alert en heb je een daadkrachtige en besluitvaardige persoonlijkheid? Heb jij een helpende diploma, of ben jij bezig met een opleiding richting zorg? Wij zoeken nieuwe collega's in de nachtzorg die stevig in hun schoenen staan en accuraat handelen in diverse voorkomende situaties!

Voor ons terreinen in Heel en Koningslust zoeken wij voor de nachtzorg een:

Locatie Ondersteuner Nachtzorg (Midden- of Noord-Limburg)
Wij overleggen graag met je over de uren tot een maximum van 24 uur per week
 

Zo ziet jouw baan eruit

In deze functie ga jij meewerken in de nachtzorg. Samen met je collega's zorg je ervoor dat ook ’s nachts de zorg en begeleiding van onze cliënten doorgaat. De cliënten slapen en samen met je collega’s bewaak je vanuit de centraal gelegen nachtzorgruimte de zorgdomotica en grijp je in als de situatie daarom vraagt. Daarnaast stem je met de collega’s op de woongroep af welke zorg er ’s nachts geleverd moet worden. Dit doe je of voor ons terrein in Heel of Koningslust (afhankelijk van je eigen voorkeur). Een aantal keer per nacht maak je samen met een collega al fietsend een ronde over het instellingsterrein waarbij je cliënten helpt met toiletgang, verschoning of wisselligging geeft.
De leeftijd en het niveau van de cliënten is zeer divers; van jongvolwassen met LVG tot ouderen met dementie. Ook als het om gedrag van cliënten gaat zal jouw baan veel afwisseling bieden.
 

Locatieprofiel

Het team van de nachtzorg bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers die, zowel op de locatieterreinen in Heel en Koningslust, als in de omliggende locaties in de wijk, zorgt voor een goede en veilige nachtrust voor onze cliënten. Je wordt, in overleg met jou, aan een van de twee terreinen gekoppeld.
 

Herken jij jezelf hierin

 • Je hebt een afgeronde, relevante beroepsopleiding op minimaal MBO-niveau 2. Of je volgt op dit moment een opleiding (mbo / hbo) richting de zorg.
 • Je hebt kennis en ervaring met zowel begeleidende als verzorgende werkzaamheden in de gehandicaptenzorg.
 • Je bent niet bang om de regie te pakken als het gaat om de gezondheid en welbevinden van de cliënt in de nachtelijke uren en bent je ervan bewust dat hierin de afstemming met collega’s in de nacht en de dag en anderen binnen het netwerk van de cliënt van cruciaal belang is.
 • Bij voorkeur heb je de cursus fysieke weerbaarheid gevolgd en/of sta je ervoor open deze te volgen via Daelzicht.
 • Naast je reguliere werkzaamheden in de nacht, kan er ook tijd overdag worden gevraagd voor o.a. overleg en training.
   

 Wij bieden

 • Een salaris conform inschaling FWG 20 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 1.809,- en € 2.524,- bruto per maand op basis van 36 uur conform de functie Locatie Ondersteuner. Daarnaast komen er ook toeslagen bovenop voor het werken in de nacht.
 • Een vast contract tot maximaal 24 uur per week.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.
 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling?

Enthousiast over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Wil je alvast wat meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan eens contact op met Kirsten Horbach, manager zorg via 0610753345.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.