Daelzicht zoekt een

Locatie ondersteuner ( weekendkracht) Violenhof 5-6

Dienstverband

4 tot 8 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Thuiszorg

Heb jij een achtergrond als Helpende of ben je studerend aan een MBO- of HBO-opleiding in de richting van zorg en welzijn? Heb jij een warm hart voor de gehandicaptenzorg en zorg je graag voor een mooie (verzorgde) dag voor onze bewoners? Ben jij leergierig en wil jij van de gehandicaptenzorg jouw vak maken? Lees dan verder en reageer op deze vacature!

Voor onze locatie Violenhof 5-6 hebben wij een vacature voor:

Locatie ondersteuner (weekendkracht)

4-8 uur p.w., Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als locatie ondersteuner assisteer en/of ondersteun je bij de verzorging en begeleiding van cliënten binnen een woongroep, gecombineerd met het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden. Je ondersteunt de cliënt bij de persoonlijke verzorging, waarbij er rekening wordt gehouden met de eigen mogelijkheden van de cliënt. Je ondersteunt in het creëren van een schone en prettige woonomgeving voor de cliënt, met als doel het welzijn van de cliënt te verbeteren en bij te dragen aan een gezellige sfeer op de locatie. Dus weet jij echt van aanpakken? Dan ben jij hier van harte welkom!

Locatieprofiel

Je gaat aan de slag op onze locatie Violenhof 5-6 in op ons mooie instellingsterrein in Heel. Je gaat aan de slag bij een team van collega’s in opbouw en dit betekent dat jij niet alleen veel kan beteken voor de cliënten maar ook voor collega’s doordat zij dankzij jouw hulp extra tijd hebben voor extra aandacht naar onze cliënten toe.

Violenhof 5-6 bestaat uit 2 verschillende woongroepen van elk 9 cliënten. Naast een matige verstandelijke beperking is er bij een veelvuldigheid van de bewoners sprake van een bijkomend (psychiatrisch) ziektebeeld en mogelijk onvoorspelbaar gedrag. De begeleiding is gericht op duidelijkheid en veiligheid bieden en waar nodig ondersteuning van de verzorging. Daarnaast is de begeleiding gericht op het stimuleren en in stand houden van zelfstandigheid. De leefsfeer in beide woningen is gemak en comfort. Het zijn hele mooie sfeervolle locaties waar veel aandacht is besteed aan het creëren van sfeervolle leefruimtes. Hier is geen dag hetzelfde!

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 van de CAO Gehandicaptenzorg tussen € 1.671,- en € 2.365,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een jaarcontract voor 4-8 uur p.w. met intentie tot vast.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt kennis van begeleiding en verzorging op het niveau van een vakgerichte MBO-2-opleiding of je bent stagiaire van een relevante opleiding in zorg en welzijn.
  • Je bent praktisch onderlegd in de uitvoering van huishoudelijke werkzaamheden, aangevuld met kennis van diverse werkvoorschriften.
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, bent sociaal vaardig en je hebt een goede conditie om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.
  • Je bent een gastvrij en prettig persoon in de omgang, wat belangrijk is in de omgang met zowel cliënten, collega’s en de familie/sociale kring van de cliënten.
  • Je bent op zoek naar een structurele baan of juist een (bij)baan voor tijdens weekenden en vakanties.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? (V 08.01) Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 12 september 2021. Heb je vragen over de procedure, neem dan  gerust contact op met Sven Dekkers van team Recruitment via 06-11129439

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.