Cicero Zorggroep zoekt een

Locatiemanager Cicero Zorggroep (Schinveld-Brunssum, 32-26 uur per week)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Schinveld Brunssum Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

De verantwoordelijkheid dragen voor diverse zorglocaties op het gebied van welzijn, zorg, financiën en facilitaire zaken, dat is wat jij wil! Spreekt je dit aan en ben jij die energieke, innoverende, verbindende en ervaren locatiemanager (32-36 uur) voor ons combicluster (zorgcentra Gregoriushuis, Aan de Bleek & Bleekstaete en Bronnenhof) die de ouderenzorg een warm hart toedraagt? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet!


Wat ga je doen?
Met jouw vooruitziende blik en flexibele instelling beweeg je je gemakkelijk in onze veranderende en tikkeltje eigenzinnige zorgorganisatie. Je bent een manager in hart en nieren en je weet mensen te bewegen. Samen met (zorg- en service)managers vorm je het managementteam van de locatie. Indirect geef je natuurlijk leiding aan alle medewerkers van de locatie.

Als locatiemanager heb je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het organisatiebeleid en de volledige bedrijfsvoering (zorg & welzijn, facilitair en financieel) binnen de visie, afspraken en kaders van Cicero. Ook ben je verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten. En omdat we altijd blijven ontwikkelen, doen we ook een beroep op je inventiviteit en flexibiliteit.

Jij bent het integrale aanspreekpunt van de locatie. Je zorgt ervoor dat onze cliënt centraal staat en je bent zichtbaar en bereikbaar voor hun naasten en ook voor jouw medewerkers. Als locatiemanager denk je over de grenzen van je eigen locatie heen en zoek je de verbinding met andere managers en collega’s om onze organisatiedoelstellingen te bereiken. Je participeert in locatie-overstijgende project- en pilotteams. Je bent een voorbeeld voor de medewerkers op het gebied van verbinden en samenwerken!

Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een ouderenzorginstelling die continu in beweging is. Gezien de ontwikkelingen die de organisatie doormaakt, zijn er volop mogelijkheden om je eigen vaardigheden aan te scherpen en je binnen onze organisatie te ontplooien.

Wat bieden wij jou?

 • Een aantrekkelijk salaris: functiegroep 65 (minimaal 4.391,52 bruto per maand en maximaal € 6.117,33 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over ten minste een relevante afgeronde Hbo-opleiding, aangevuld met ruime ervaring in een managementfunctie.
 • Je beschikt over inzicht in financieel management en beheer om als sparringpartner voor de directie en het management te kunnen dienen.
 • Je bent uitstekend op de hoogte van relevante regelgeving, ontwikkelingen in de zorgsector en kan de relevantie daarvan voor de eigen locatie inschatten en omzetten in concrete activiteiten.
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen, je bent besluitvaardig en resultaatgericht.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden als samenwerken, tact, verbinden, invoelingsvermogen, aanpassingsvermogen, overzicht en overtuigingskracht.
 • Je bent een uitstekende coach op het gebied van gedrag, houding en bejegening en kan medewerkers uitstekend motiveren en stimuleren.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.


Direct solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 2 oktober a.s.

Een assessment maakt ook onderdeel uit van de procedure.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.