Meditta Holding BV zoekt een

Locatiemanager Spoedpost Roermond

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij een coachend leider, servicegericht en spreekt de spoedzorg jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de spoedpost op een effectieve en efficiënte wijze. De spoedpost verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen.

Wat ga jij doen?

Je geeft leiding en coacht circa 40 medewerkers spoedzorg. Je vertaalt het organisatiebeleid naar een eenduidig operationeel beleid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en medewerkers en zorgt ervoor dat zij hun werkzaamheden op een efficiënte en effectieve wijze kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de werkprocessen en stelt werkafspraken en werkinstructies op, je creëert draagvlak en bewaakt de realisatie. Jouw uitdaging is het optimaliseren van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden van het team en de organisatie. Uiteraard houd je daarbij altijd het belang van de patiënt in het oog. Het onderhouden van contact met externen en het op verzoek opstellen van rapportages behoort daarbij ook tot jouw taken.  

Je selecteert nieuwe medewerkers en zorgt dat de formatie op sterkte is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale inzetplanning van medewerkers, signaleert knelpunten en stelt verbetervoorstellen voor aan de regiomanager. Je werkt nauw samen met de eerste verantwoordelijke assistentes en rapporteert aan de regiomanager. Verwacht wordt dat je gedurende de diensten van de spoedpost beschikbaar bent.

Wat breng jij mee?

  • Een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding.
  • Je beschikt over leidinggevende en coachende vaardigheden en werkervaring.
  • Ruime werkervaring binnen de gezondheidszorg en affiniteit met de huisartsenzorg.
  • Kennis van werkprocessen en ontwikkelingen in de huisartsenzorg.
  • Goede communicatieve eigenschappen en een servicegerichte houding.
  • Doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en kunnen omgaan met weerstand.
  • Er wordt een stevig beroep gedaan op je stressbestendigheid, creativiteit en initiatief.
  • Daarnaast ben je tactisch, integer en betrouwbaar.
  • Tot slot ben je bereid buiten reguliere werktijden te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 28/32 uur per week. Je verdient een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een groot aanbod aan (online) trainingen.

Interesse?
Met vragen over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen via 046-4262322. Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 22 september 2021 naar vacatures@meditta.nl. Kijk op www.meditta.nl voor meer informatie over onze organisatie