Stichting Pergamijn zoekt een

Logopedist

Dienstverband

8 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt.  Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Ten behoeve van het gezondheidscentrum, vakgroep Logopedie, is er per direct een tijdelijke vacature voor de functie van:

 Logopedist (8 uur)

Het betreft een tijdelijke baan (periode 1 jaar) voor gemiddeld 8 uur per week, verdeeld over 2 werkdagen.

 

Jouw afdeling

De afdeling logopedie is een vakgroep binnen het Gezondheidscentrum Pergamijn die ten behoeve van cliënten van Pergamijn werkzaam is op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Als professional geef je door middel van analyse, behandeling, begeleiding en advies invulling en uitvoering aan diverse logopedische producten zoals communicatie (o.a. ook visualisatiesystemen en het gebruik van High Tech communicatiemiddelen), gehoor, eten en drinken, SI en mondzorg. De vraag van de cliënt vormt hierbij het uitgangspunt. Deze vraag wordt vaak, middels multidisciplinaire samenwerking, beantwoord.

Wie zoeken we?

Je hebt enkele jaren ervaring én affiniteit met de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking en je bent in het bezit van een geldig diploma logopedie. Het heeft bovendien onze voorkeur dat je geregistreerd staat in het kwaliteitsregister paramedici. Verder dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en heb je de beschikking over een eigen auto. Je bent flexibel (in urenverdeling en taken) en zo nodig bereid om meer uren te werken. Je bent in staat om zelfstandig te werken, overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Ten slotte sta je voor kwaliteit en heb je een actieve en ondernemende werkhouding en beschik je over goede didactische en mondelinge vaardigheden.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een of meerdere opleidingen /cursus in ‘communicatie bij mensen met een verstandelijke beperking en/of een cursus ASS (Autisme Spectrum Stoornis)’, en een cursus ‘eten en drinken’ en/of ruime ervaring in vermelde producten. 

 

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:

 • Een salaris in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg; FWG 55 (maximum € 3948, - op basis van 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze;
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.  
   
  Meer informatie
  Voor meer informatie over deze functie kunt u zich wenden tot Els Caris, telefoonnummer: 06-40829734 of  Karin Dortants, telefoonnummer: 06-42615843.
   
  Heb je interesse?
  Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je tot uiterlijk 20 maart 2020 jouw schriftelijke motivatie o.v.v. “LOGO-2020” richten aan: vacatures@pergamijn.org .