Radar zoekt een

Logopedist kinderbehandelcentrum de Grummelkes en Knoevelhofke

Dienstverband

10-15 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Cadier en Keer

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Woorden alleen zijn niet genoeg.
Ben jij als logopediste op zoek naar een plek waar je (nog) voor een klein urencontract aan de slag kunt en werk jij het liefst met kinderen?

 

Kinderbehandelcentrum de Grummelkes en Knoevelhofke bieden een speelse, uitdagende en stimulerende omgeving waar de kinderen zich op hun eigen wijze kunnen ontwikkelen. Vanaf de leeftijd van 4 jaar werken we toe naar een vorm van passend onderwijs. Binnen onze twee kinderbehandelcentrums zitten kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar, die een ontwikkelingsachterstand of/en een verstandelijke of meervoudige beperking hebben en specialistische zorg nodig hebben. Op een intensieve manier wordt aan de ontwikkeling van de kinderen gewerkt door een team van specialistische begeleiders, therapeuten en gedragskundigen. Het doel is om kinderen, waar mogelijk, stap voor stap te begeleiden naar school of dagbesteding.

De kinderen binnen de Grummelkes en Knoevelhofke worden behandeld voor uiteenlopende problematieken. Voornamelijk communicatie-, taal-, spraak-, eet- en drinkproblemen. Je verricht logopedisch onderzoek en diagnostiek en stemt dit af op het behandelingsplan van het kind. De behandelingen en voortgang van het kindje rapporteer je mondeling en schriftelijk en overleg je met het behandelteam. Ook coach je de begeleiders die werken binnen het kinderbehandelcentrum op het gebied van communicatie en geef je gerichte communicatieadviezen.

 

 

Kies jij voor Radar? 

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.   

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt. 

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.   

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving! 

 

 

 

 

Wat breng jij mee?

 

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding logopedie;
  • Een gevolgde stage of relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg is een pré;
  • Je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici;
  • Je hebt affiniteit met cliënten (kinderen) met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden bij het uitoefenen van je directe logopedische werkzaamheden;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
  • Multidisciplinaire samenwerking is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent innovatief, creatief en flexibel;
  • Je hebt kennis van ondersteunende communicatie, zoals NmG.

 

 

Hoe zorgen wij voor jou?

 

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! 

Praktisch
Het betreft een dienstverband voor 10-15 uur per week tot 1 januari 2023, met eventuele verlenging. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO 55, met een maximaal salaris van €4.211 op basis van 36 uur. Dit wordt aangevuld met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering in december.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

 

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wanda pappers, manager zorg centraal, via 06-11447049.