Koraal zoekt een

Logopedist - Op de Bies

Dienstverband

12 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze medische dienst van de locatie Op de Bies zoeken wij een enthousiaste en zelfstandige Logopedist. Heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Het betreft een vacature voor 12 uur per week.


Over de functie


Als Logopedist verricht je onderzoek en diagnostiek, behandel en begeleid je bewoners en hun (directe) leefomgeving met klachten of problemen die verband houden met communicatie, eet- en drinkproblemen, gehoor, adem en stem. Verder behoren het geven van adviezen, voorlichting en scholing op logopedisch gebied eveneens tot het takenpakket. Je draagt vanuit jouw expertise als logopedist bij aan projecten en/of ontwikkelingen binnen de regio.

Met jouw (para)medische collega's werk je intensief samen om de hulpbehoefte van de bewoner te inventariseren, te analyseren en hier met jouw expertise invulling aan te geven. Het (para)medisch team bestaat naast logopedisten onder andere uit artsen, gedragswetenschappers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en de diëtist. Hiërarchisch ontvang je leiding vanuit je teammanager.


Wat bieden wij?


Een leuke, uitdagende functie waarbij je werkt met een boeiende doelgroep. Je werkt samen met fijne en bevlogen collega's in een prettige, informele werkomgeving.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Logopedist is ingedeeld in FWG 55: min €2.938 en max €4.304 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid tot een vaste overeenkomst.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve zorgverzekering, goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Ingangsdatum z.s.m.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste, betrokken en zelfstandige logopedist. Je staat stevig in je schoenen en weet anderen te motiveren en enthousiasmeren. Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen.
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO Logopedie opleiding.
  Zit je in het laatste jaar van deze opleiding? Dan ben je ook van harte welkom om te reageren. We kijken dan samen met jou naar een passende invulling en inschaling.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, van EMB tot LVB en een bovenmatige interesse in eet- en drinkproblemen bij mensen met een verstandelijke beperking en het werken met visualisaties / ondersteunde communicatiehulpmiddelen.
 • Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Leon Widdershoven via 06 - 18 835 984.


Reageren


Is dit echt iets voor jou en wil je graag ons team komen versterken? Laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent! Stuur ons jouw cv en motivatiebrief toe vóór 8 februari 2023 via het sollicitatieformulier.