Philadelphia zoekt een

Logopedist regio Limburg (en Brabant)

Dienstverband

16 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
In regio Limburg (Maastricht, Hoensbroek, Brunssum) zoeken wij een logopedist van 16 tot 20 uur per week.
Op termijn is er ook uitbreiding mogelijk naar locaties in regio Brabant.

Je richt je op het verbeteren en/of ondersteunen van de communicatieve mogelijkheden van onze cliënten en je onderzoekt en begeleidt cliënten met eet- en drink problematiek. Daartoe hou je je bezig met logopedisch onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van zowel kinderen als volwassenen/ouderen. Je adviseert en begeleidt het (multidisciplinaire) team op vakinhoudelijk gebied. Indien nodig geef je scholing op maat.

Jouw werkplek
Je bent verbonden aan diverse woonlocaties in de regio de omgeving Maastricht, Hoensbroek en Brunssum waar intensieve zorg wordt geboden aan cliënten met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek vanwege ouderdom. Je hebt met name te maken met slikproblematiek en communicatieproblemen.

Als logopedist ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert. Bij Philadelphia besteden we bijzondere aandacht aan de inzet van technologie en muziek om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Binnen het Expertisecentrum werk je samen met gedragsdeskundigen, ergo- en fysiotherapeuten, spel- en muziektherapeuten en natuurlijk met jouw collega-logopedisten!

Over jou
  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Logopedie;
  • Je hebt kennis van specifieke logopedische problematiek bij zowel kinderen als volwassenen (ouderen) met een verstandelijke beperking (ervaring in het werkveld is een pré);
  • Je hebt kennis van totale communicatie;
  • Je bent te omschrijven als zelfstandig en besluitvaardig, je kunt je eigen werk goed organiseren én werkt graag samen in een multidisciplinair team;
  • Je bent bereid te reizen en comfortabel met werken op afstand middels videobellen.
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten;
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2938,- en maximaal €4304,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring;
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 19 augustus 2022, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 967).
Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp met Melanie Mol, logopedist, via telefoonnummer 06 - 21 30 08 32 of met Bert Oosterheert, manager Expertisecentrum, via telefoonnummer 06 - 30 17 41 01.

Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.