Mutsaersstichting zoekt een

Logopedist team Midden Limburg

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.   

Voor team Midden-Limburg zoeken wij een: 

 

Logopedist 

16 uur per week  (dienstverband of ZZP-constructie)

 

Onderzoeken, observeren en diagnosticeren van voornamelijk het (jonge) kind, met psychisch gerelateerde spraak-, taal- en eet- en drinkproblematiek is je op het lijf geschreven. Naast het uitvoeren van algemene logopedische behandelingen individueel of in de groep, geef je ook workshops, psycho-educatie en advies aan ouders en collega’s. Je werkt voornamelijk zelfstandig maar ook nauw samen met je collega’s binnen het multidisciplinair ambulante behandelteam.

Je komt te werken in zelfsturende teams binnen een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. Wij stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals.

Wie zoeken wij? 

Naast een gerichte Hbo-opleiding sta je open voor nieuwe ontwikkelingen met een specifieke voorkeur voor onze doelgroep. Je hebt ervaring met pre-verbale logopedie, spraak- taalontwikkelingsstoornissen, gedragsproblematieken, sensorische Informatieverwerking en executieve functies.

De dossiers waar je mee te maken krijgt zijn divers en complex van aard, je zet je vol passie in voor je cliënten. Je kijkt altijd verder dan alleen jouw aandeel om je cliënten optimaal te kunnen helpen. Daarnaast ben je proactief, stressbestendig en kun je goed reflecteren. Je vindt het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.  

Wat kan je van ons verwachten?  

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 55. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

Wil je meer weten? 

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Henk Kooistra HR Business Partner (06-54388194) of Kevin Verstappen (06 82253373)

Meteen solliciteren?  

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-64 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl