De Zorggroep zoekt een

Logopedist (tijdelijk)

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Goed nieuws! Onze collega’s breiden hun gezin uit, en wij daarmee ons team. Ben jij die enthousiaste logopedist die ons expertise- en behandelcentrum tijdens twee zwangerschapsverloven komt versterken?

Wat ga je doen?
Je komt terecht in de vakgroep logopedie van de Zorggroep, onderdeel van het expertise- en behandelcentrum (EBC). Als logopedist verricht je onderzoek bij de cliënt op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikstoornissen en ben je betrokken bij het opstellen en uitvoeren van het logopedisch behandelplan. Zijn er vragen rondom het gebruik van voorzieningen en hulpmiddelen? Dan begeleid en instrueer jij de cliënt hier in en geef je aanwijzingen en richtlijnen aan de betrokken medewerkers. Verder geef jij advies over het zorg- en behandelbeleid wanneer het gaat over logopedie.

Wat bieden wij?
Op dit moment zijn we op zoek naar een logopedist die 7-12 maanden in de regio Midden-Limburg (van Maasbracht tot Tegelen) de vakgroep komt versterken. Jouw hulp kunnen we in ieder geval gebruiken van medio november tot en met augustus. Het gaat om een functie waarbij je voor 24 uur aan de slag kunt, dit wordt in januari verder uitgebreid tot 32 uur en vervolgens weer afgebouwd. Ben jij een ZZP-er en heb je interesse in deze leuke opdracht? Ook dan horen we graag van je! Wanneer je in tijdelijke loondienst van de Zorggroep komt is de cao VVT voor jou van toepassing en wordt je ingeschaald in FWG55 (maximaal €4.161,92 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband).

In het EBC werken (para-) medici, verpleegkundig specialisten, (GZ)-psychologen, maar ook overige disciplines als muziektherapeuten, maatschappelijk werkers en assistenten. Zij ondersteunen de oudere en chronisch zieke mens om in balans te blijven en in maximale zelfstandigheid de regie te houden over het eigen leven. Ze doen dit door multidisciplinaire zorg, begeleiding, behandeling en preventie te leveren en te organiseren, niet alleen binnen het EBC maar juist ook in nauwe samenwerking met verzorgenden en verpleegkundigen, huisartsen, ziekenhuisprofessionals, mantelzorg, het sociale netwerk en andere betrokkenen bij de cliënt. Naast generalistische preventie, diagnostiek en behandeling, wil het EBC zich ook profileren door specialistische kennis en kunde op doelgroep-niveau.  

Wie ben je?
Omdat je voornamelijk alleen zult werken op verschillende locaties, is het belangrijk dat je zelfstandig en klantgericht kunt werken. Je neem verantwoordelijkheid ten aanzien van eigen handelen en ontwikkeling en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Logopedie is mensenwerk, dus met jouw sociale vaardigheden zit het wel goed. Je kunt goed luisteren en dankzij jouw grote inlevingsvermogen kun je op een tactvolle manier behandelen en begeleiden.

Verder belangrijk:
-       Afgeronde hbo-opleiding logopedie, ervaring in de behandeling van dysfagie, afasie en dysartrie is zeer wenselijk
-       Ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici
-       In bezit van een auto en rijbewijs

Voor externe kandidaten is een geldig VOG vereist.

Contact & procedureinfo
Geïnteresseerd? Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via onze website of neem bij vragen contact op met Stephanie Duckers via stephanie.duckers@dezorggroep.nl. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als ondersteunend behandelaar logopedie en motivatie te bespreken, ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure.