SJG Weert zoekt een

Longarts m/v

Dienstverband

0,8 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

0,8 fte

Longarts m/v

Voor onze vakgroep Longgeneeskunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega.

Wie zijn wij?

Een enthousiaste vakgroep Longgeneeskunde bestaande uit vier longartsen en één physician assistant longgeneeskunde, waar gewerkt wordt in een goede sfeer in een klein patiëntgericht ziekenhuis. Wij leveren zorg in de volle breedte van ons vakgebied. De vakgroep wordt ondersteund door een enthousiast team van medewerkers waaronder een verpleegkundig specialist oncologie, longverpleegkundigen en OSAS verpleegkundigen. In het ziekenhuis zijn zowel SEH-artsen als poortartsen aanwezig, verantwoordelijk voor de eerste opvang van patiënten op de SEH. Contacten met collega-specialisten verlopen uitstekend en er bestaat een goede relatie met de huisartsen in de regio.
Onze weekenddiensten verrichten wij – buiten het winterseizoen – in samenwerking met de vakgroep Longgeneeskunde van het Laurentius ziekenhuis Roermond (LZR).

Wat vragen we?

Wij zoeken een betrouwbare, enthousiaste collega met goede communicatieve eigenschappen, die gemotiveerd is de longgeneeskunde in de breedte van het vak uit te oefenen. Wij vinden een goede samenwerking, werkplezier en collegialiteit zeer belangrijk. Ons streven is om op korte termijn de immunotherapie aan ons behandelaanbod toe te voegen. Ervaring met immunotherapie is een pré evenals affiniteit met bestuurlijke en organisatorische taken.

Wat bieden we?

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 0,8 fte conform AMS voorwaarden. De indiensttredingsdatum wordt in overleg vastgesteld, bij voorkeur uiterlijk 1 april 2020. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie deze daarna om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wonen en werken op de grens van Brabant en Limburg

In de gemeente Weert wonen ruim 50.000 mensen. De gemeente ligt in Midden-Limburg en is goed bereikbaar. Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

Hoe kun je solliciteren?

Wij verzoeken je vóór 30 oktober 2019 digitaal te solliciteren via onze website.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 november 2019.

Sluitingsdatum:
29-10-2019

Contactpersonen:
de heer T. Goertz
tel.: +31 495-572103

mevrouw A. Hoogerwerf
tel.: +31 495-572190

mevrouw L. van Eijsden
tel.: +31 495-572190

mevrouw M. de Saegher
tel.: +31 495-572190