SJG Weert zoekt een

Longarts, tijdelijke waarneming

Dienstverband

(0,6 - 0,8 fte)

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

SJG Weert 

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.
 

Longarts, tijdelijke waarneming (0,6 - 0,8 fte)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega.

Wie zijn wij?

Een enthousiaste jonge vakgroep Longgeneeskunde, bestaande uit 5 longartsen, waarin ieder één of meer aandachtsgebieden heeft. We hechten aan het werken in een goede sfeer in een klein patiëntgericht ziekenhuis. Wij leveren zorg in de volle breedte van ons vak en participeren afwisselend in de kliniek en op de polikliniek. De vakgroep wordt ondersteund door een enthousiast team van medewerkers. In het ziekenhuis zijn SEH-artsen, acute internisten en ANIOS SEH aanwezig, verantwoordelijk voor de eerste opvang van patiënten op de SEH. Contacten met collega specialisten verlopen uitstekend en er bestaat een goede relatie met de huisartsen in de regio. Bovendien zijn we onderweg met de bouw van een gloednieuw modern ziekenhuis.

Wat vragen we? 

Wij zoeken een betrouwbare, enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden, die gemotiveerd is de longgeneeskunde in de volle breedte van het vak uit te oefenen. Wij vinden werkplezier en collegialiteit zeer belangrijk. In verband met ouderschapsverlof van een van de longartsen, zoeken we een tijdelijke waarnemer per 1 juni 2023 voor de duur van 3 maanden. Startdatum en duur zijn bespreekbaar.

Wat bieden we? 

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 0,6 tot 0,8 fte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling, inclusief werkzaamheden in de avond, nacht en weekenden. 

Wonen en werken op de grens van Brabant en Limburg.

In de gemeente Weert wonen ruim 50.000 mensen. De gemeente ligt in Midden-Limburg en is goed bereikbaar. Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

Tot slot

  • De gesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.
  • De vacature staat open tot een geschikte kandidaat is gevonden. Na aanmelding/sollicitatie wordt in afstemming een kennismakingsgesprek gepland.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Scheffers, manager zorg, of Amber Hoogerwerf, longarts, via nummer + 31 495-572103

 

Sluitingsdatum:
n.t.b.

Contactpersonen:
Ingrid Scheffers, manager zorg
tel.: +31 0495-572103

mevrouw A. Hoogerwerf
tel.: +31 495-572103