Mutsaersstichting zoekt een

M&O consulent met aandachtsgebied Werving en Selectie

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

 

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij  op zoek naar een :  

 

M&O Adviseur

Aandachtsgebied Werving en Selectie

28  -36 uur per week

Voor het team Mens en Organisatie zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige M&O Adviseur met een passie voor Werving en Selectie. Wij zijn een snel veranderende organisatie waardoor je rol afwisselend en uitdagend is.


Wat ga je doen?
Het grootste gedeelte van je werkdagen besteed je aan de Werving en Selectie binnen onze organisatie. Je houdt er van om praktisch bezig te zijn met de volgende taken:

 • Je zorgt ervoor dat het wervingsproces zo efficiënt en klantgericht mogelijk verloopt;
 • Je schrijft wervende vacatureteksten en onderzoekt de wervingskanalen;
 • Je adviseert teams over de inhoud van de vacature en over het verloop van het selectieproces. Mocht het nodig zijn, ondersteun je teams hierbij;
 • Je voert gesprekken met kandidaten die mogelijk interesse hebben om te werken binnen onze stichting;
 • Je voert (in de toekomst) arbeidsvoorwaardengesprekken binnen de gestelde kaders.
 • Je kijkt waar het werving en selectieproces efficiënter kan worden ingericht en adviseert hier (ongevraagd) over;
 • Je onderhoudt contacten met klant en kandidaat tijdens en na de procedure.

Kortom als W&S specialist ben je de expert binnen je aandachtsgebied en hét aanspreekpunt voor teamleiders, teams en sollicitanten.

Naast je aandachtsgebied Werving en Selectie ben je gemiddeld 8 uur per week inzetbaar binnen de afdeling M&O. Je participeert in projecten, stelt communicatie op voor onze medewerkers, geeft M&O breed advies en beantwoord vragen van klanten.
Je functie is een mooie combinatie van een specialistisch rol op het gebied van Werving en Selectie en een generalistisch rol binnen het brede vakgebied van M&O.

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag mee


Wie zoeken wij?
We zoeken een collega met een sterke persoonlijkheid die zelfstandig en leergierig is in combinatie met een gezonde dosis humor! Je hebt een proactieve en ondernemende instelling met een hands-on mentaliteit. Je hebt gevoel voor zowel mens als organisatie. Met jouw kennis en ervaring weet jij snel zelf de juiste paden te bewandelen op het gebied van Werving en Selectie. Je voert gemakkelijk het gesprek met de medewerker en leidinggevenden. Je snapt als geen ander welke uitdagingen er spelen in de organisatie en ondersteunt en stimuleert hierin. Ook beschik jij over een Hbo-diploma personeel & arbeid, HRM of vergelijkbaar.

Natuurlijk is ervaring in het vakgebied W&S meer dan welkom maar een leergierige nieuwkomer roepen wij ook op om te solliciteren.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een zeer afwisselende en zelfstandige functie binnen een gezond bedrijf met veel ambitie en korte lijnen.
 • Een team met gezellige en kundige collega’s, waar je altijd bij terecht kan.
 • Veel ruimte voor initiatief en een ondernemende aanpak.
 • Vrijheid en vertrouwen om de functie ‘eigen’ te maken.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO – GGZ. Inschaling binnen fwg 50, (€ 2467- € 3902).
 • Een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze functie, onze organisatie of de arbeidsvoorwaarden, dan kun je contact opnemen met Marjan Engels, HR adviseur, 06-82845932 of marjanengels@mutsaersstichting.nl
Je kunt ook direct solliciteren, onder vermelding van vacaturenummer 23-10 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.