Sevagram zoekt een

Maak jij het verschil als verzorgende IG in de wijken van Maastricht?

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij ook je steentje bijdragen om onze cliënten langer in hun vertrouwde omgeving te laten wonen? En ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling en vrijheid? Bij een perfecte match bieden we jou meteen een vaste aanstelling!

Voor onze thuiszorg teams zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Verzorgende(n) IG

Als verzorgende IG binnen de thuiszorg ben je onderdeel van een team waarin je veel vrijheid hebt. Je zet je samen met je collega’s in om de zelfredzaamheid van de cliënten te stimuleren. Je werkt in de leefomgeving van de cliënt en maakt samen met je team het verschil door samen te zoeken naar oplossingen om de best mogelijke zorg te verlenen. Jij bent verantwoordelijk voor de professionele begeleiding en de verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme. Als je veranderingen ziet op sociaal of fysiek gebied is het belangrijk dat je dit bespreekbaar maakt bij de cliënt en/of mantelzorgers en je collega’s. De aspecten zorg, welzijn en het welbevinden is waar het om draait en juist hiermee maken we het verschil!

Wij kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze cliënten de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je staat bekend als iemand die goed kan luisteren en goed kan communiceren met cliënten, hun naasten en je collega’s. Verder voel je je verantwoordelijk om goede afspraken te maken met je team. Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen.

 Zo maak jij het verschil!

 • Je bent iemand waar het team en de cliënten op kunnen rekenen;
 • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
 • Je kunt goed overweg met automatiseringssystemen;
 • Je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto;
 • Werken in alle voorkomende diensten is voor jou geen probleem;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het niveau 3 diploma verzorgende IG.

Waar kun jij op rekenen?

 • Directe mogelijkheden voor een vast dienstverband;
 • Jij kunt starten, zodra je beschikbaar bent;
 • Salaris volgens FWG 35, cao VVT;
 • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Sonja Schleijpen en Anja Hornstra, Teammanagers thuiszorg, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.