Zuyderland zoekt een

Maatschappelijk werker ouderenzorg (27 uur per week)

Dienstverband

27

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor Zuyderland Zorgcentra zoeken wij een betrokken Maatschappelijk werker die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Vind jij het een uitdaging om cliënten en hun familie en/of mantelzorgers te begeleiden en te ondersteunen bij hun psychosociale, emotionele en materiële vragen? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

Een verhuizing naar een zorgcentrum is een ingrijpende stap in het leven van onze cliënten en hun naaste omgeving. Als maatschappelijk werker speel je een belangrijke rol in dit proces en zorg je voor begeleiding, voorlichting en advies rond deze veranderingen.

Je geeft cliënten en hun naasten uitleg over procedures en wet- en regelgeving en verwijst hen waar nodig door naar de juiste instanties. Je participeert in multidisciplinair overleg en deelt je visie op de begeleiding en ondersteuning van de cliënt met de medebehandelaren en het zorgpersoneel. Je evalueert de resultaten van het begeleidingsplan en stelt bij waar nodig, waarbij de psychosociale begeleiding zich richt op verandering van cognitie en/of beleving bij bijvoorbeeld ziekte, revalidatie, gedragsverandering, rouwverwerking, verslavingsproblematiek en/of eenzaamheidsproblematiek. Verder bemiddel je bij (complexe) psychosociale of crisissituaties, bijvoorbeeld bij het bepalen van het geschikte hulpverleningsaanbod, bij communicatieproblemen of conflictsituaties.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Social Work / Maatschappelijk Werk).
  • Je hebt kennis van de Sociale kaart, relevante wet- en regelgeving en houdt je kennis hierrond up-to-date
  • Je beschikt over uitstekende luistervaardigheden, sterk observatie- en inlevingsvermogen in het bijstaan van cliënten en naasten
  • Prioriteiten stellen, geduld tonen en kunnen omgaan met weerstand zijn kenmerken die bij jou passen

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract voor 27 uur per week met uitzicht om dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Startdatum in onderling overleg.
  • Salariëring conform de CAO-Ziekenhuizen FWG 55 (minimaal 3.115 euro bruto en maximaal 4.391 euro bij een dienstverband van 36 uur per week)
  • De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met Henry Dols, Unitmanager Behandeldienst, via telefoonnummer 06-23251363.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/951/maatschappelijk-werker-ouderenzorg-27-uur-per-week