Incluzio Uitvoering zoekt een

Maatschappelijk Werker Venlo

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Sociaal Werk

Functieomschrijving

Jij kunt luisteren, jij gaat er op af en jij zet de eerste stap. Mooi, dan pas jij als maatschappelijk werker goed in ons wijkteam Venlo.

Incluzio Sociale Basis ondersteunt bewoners met uiteenlopende vragen zoals: schulden, huiselijk
geweld, psychosociale en psychische vraagstukken,  multi-problematiek, opgroeivraagstukken en gedragsontwikkeling. We werken integraal en jij speelt hierbij een belangrijke rol. Het toewerken naar zelfregie en inzetten van het eigen netwerk staat centraal met de WIE focus; Wederkerigheid, Informele netwerk en Eigen kracht.

Onze nieuwe maatschappelijk werker gaat zich inzetten voor alle inwoners met een hulpvraag. Je gaat op huisbezoek, voert intakegesprekken en stelt een ondersteuningsplan op. Waar nodig schakel je een van jouw collega’s in met een specifieke expertise. Als de situatie er om vraagt, pak je ook zelf hulpvragen aan en begeleidt je mensen een-op-een. We hopen dat jij ervaring hebt met huislijk geweld casussen, dan zou je een goede aanvulling zijn voor het team.
Naast het begeleiden en stimuleren van zelfredzaamheid, lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van de organisatie en de sociale basis in Venlo. Denk aan het deelnemen aan pilots,  initiëren van verbeteringen in de keten (bijvoorbeeld een groepsgerichte aanpak van individuele hulpvragen) en innovaties.  Natuurlijk ben je daarbij  als expert  een sparringpartner en adviseur voor ketenpartners en collega’s uit jouw team en begeleid je stagiair(e)s.

Divers? Reken maar! Jij hebt je dan ook al bewezen als maatschappelijk werker en verbinder. Je weet  het team op de juiste manier aan te vullen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.
Je komt te werken in een betrokken organisatie. Iedereen staat te trappelen om de inwoner te ondersteunen, resultaten te boeken en elkaar te helpen.
 

Wat je krijgt

  • Beloning conform cao sociaal werk, schaal 8 (minimaal € 2.712,= en maximaal € 3.864,= bruto per maand);
  • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Flexibele werktijden, je hebt de vrijheid om je dag zelf in te delen;
  • Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.

We bieden jou een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid.

Wie je bent

Jij bent die aanpakker die zelfstandig kan werken. Je bent resultaatgericht en weet goed te plannen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jouw eigen agenda. We zien graag dat je een goede dosis positieve energie meebrengt naar ons team.

  • Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
  • Bij voorkeur 2 jaar ervaring als maatschappelijk werker met verschillende doelgroepen;
  • Werkervaring met huislijk geweld is een pré;
  • Ervaring en/of kennis van de sociale kaart in Venlo is een pré.

Enthousiast?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk je cv én een korte motivatie via de sollicitatiebutton. We hopen op korte termijn een nieuwe collega te mogen verwelkomen.
Vragen kun je stellen via de e-mail of telefonisch of per whatsapp aan Ingrid Vijfhuizen 06- 135 631 32.
Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.