MeanderGroep zoekt een

Management assistent(e) Dormig en Heiveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij de managementassistent(e) die zin heeft in een nieuwe frisse uitdaging binnen MeanderGroep?

Voor De Dormig en Heiveld zijn wij per 1 mei op zoek naar een Managementassistent(e) voor 36 uur per week.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!

Als managementassistent(e) zorg jij ervoor dat alle ondersteunende zaken (in de breedste zin van het woord) tot in detail zijn geregeld en worden gecoördineerd. Van het plannen en organiseren van interne en externe afspraken en meetings tot het verzorgen van correspondentie en proactief mailboxmanagement. Ook verzorg je de bewonersadministratie en de financiële administratie voor beide locaties. Jij weet als geen ander op welke manier je kunt ontzorgen, zodat de managers zich op de corebusiness kunnen focussen. Als managementassistent(e) fungeer jij vaak als vraagbaak voor interne en externe personen. Je bent het visitekaartje van de organisatie en weet deze ondersteunende rol tot leven te brengen.

Daarnaast ben je proactief en denk je graag mee. Administratief werk doen en organiseren zijn taken waar jij blij van wordt. Het brede contact dat jij hebt binnen de organisatie biedt voor jou afwisseling en dat vind je fijn. Jij denkt mee en een werkomgeving waarin er ruimte is voor jouw inbreng stimuleert jou. Je gaat ook creatief om met uitdagingen die je tegenkomt in je werk.

Deze baan heeft alle ingrediënten in zich om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar jouw werk zult gaan, uitgedaagd wordt en zult blijven. Durf jij deze uitdaging aan?

Zijn wij een match?

Of we een match zijn, weten we pas als je ons team ontmoet hebt. Het belangrijkste vinden wij dat jij op je plek zit.

Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma (niveau 4) van directiesecretaresse/managementassistente of vergelijkbaar. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken, zorgvuldig en georganiseerd bent en een perfecte beheersing hebt van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je bent sociaal vaardig, flexibel en laat je niet afschrikken door deadlines. Ervaring en affiniteit met het Microsoft Office pakket (met name Word en Excel) zijn vereist. Je hebt een positieve instelling en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Samenwerken is jouw tweede natuur en je stelt je hierin proactief op naar alle collega's toe. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en kom je uit voor je eigen mening. Je kunt prioriteiten stellen en van hieruit vervolgacties inzetten.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Dit zoek je verder in een baan

MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG 45 (max. € 3.575,63 bij 36 uur).
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon)
  • Vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract in eerste instantie voor bepaalde tijd.
  • Een contract voor 36 uur per week.
  • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
  • Wij vinden jouw vitaliteit belangrijk! Ontvang tot 50% korting op je sportabonnement. Tevens kun je deelnemen aan het fietsplan en krijg je korting op je aanvullende zorgverzekering. Daarnaast staan onze ergo- en fysiotherapeuten ook voor jou klaar.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
De Dormig

De Dormig is een moderne locatie in het hartje van Landgraaf waar 50 mensen met dementie wonen en 27 mensen met een lichamelijke beperking, met daarnaast een dagbehandeling en een wijkpunt. Meander wil een bijdrage leveren aan het welbevinden van de inwoners in de regio. Zij willen hun eigen leven leiden, ook als dat door lichamelijke of mentale beperkingen lastiger wordt. Zij hebben de behoefte en het recht om de regie te blijven voeren over hun eigen leven met, indien nodig, ondersteuning van ons. Op passende wijze, uitgaande van hun persoonlijke behoeften en verlangens. Zonder de teugels van hen over te nemen, met als uitgangspunt 'Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk'. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder mens in staat is zijn eigen leven te leiden, als wij zoveel mogelijk een beroep doen op hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers, familie en onze partners.

Heiveld

Heiveld bestaat uit 6 bungalows gebouwd voor mensen met dementie. Elke woning biedt ruimte aan 7 bewoners. Ieder van hen heeft een eigen kamer en zij delen de woonkamer, de keuken en het sanitair. De bungalows zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat de zelfstandigheid van de bewoners optimaal wordt ondersteund. De woningen hebben een gezamenlijke binnentuin die zo ontworpen is dat de bewoners hier veilig kunnen wandelen en elkaar kunnen ontmoeten.

De bungalows zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat de zelfstandigheid van de bewoners optimaal wordt ondersteund.

Het dagelijks leven in de bungalows benadert zoveel mogelijk een 'gewone' thuissituatie. De bewoners worden betrokken bij alle bezigheden die een huishouden met zich meebrengt. Ook hun familie en andere mantelzorgers spelen hierin een belangrijke rol. Deze huiselijkheid in combinatie met liefdevolle zorg en aandacht maakt dat de bewoners zich hier optimaal op hun gemak zullen voelen.

De bungalows zijn in september 2015 in gebruik genomen.