Koraal zoekt een

Management Assistent - Regio Parkstad

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal zoekt voor de regio Parkstad, een ervaren Management Assistente. Een veelzijdige functie binnen een dynamische werkomgeving. Je krijgt alle ruimte om je eigen talent mee te brengen en naar hartenlust in te zetten.

Het betreft een functie voor 32- 36 uur per week.

Over de functie
Als Management Assistent heb je een zeer veelzijdige functie en bied je secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan de regiodirectie.

Je stelt agenda's op, coördineert de stroom van ingekomen berichten, brieven en stukken, maakt de actie- en besluitenlijsten en notuleert vergaderingen. Je hebt plezier in het 'puzzelen' in complexe agenda's en vindt het een uitdaging om net dat ene gaatje in de agenda te vinden. Je houdt van een dynamische werkomgeving, kunt goed met hectiek omgaan, werkt gestructureerd en bent niet snel uit het veld geslagen. Je denkt steeds een stap vooruit en handelt berichten waar mogelijk zelfstandig af.

Als vanzelfsprekend pak jij met beide handen nieuwe vraagstukken op, waarbij je waar nodig de ander weet te vinden. Je beweegt je in een veranderende organisatie waarin jij de kans krijgt je te ontwikkelen en eigen initiatief te tonen. Daarbij stel je je flexibel op.

Wie zoeken wij?
Een gedreven en betrokken collega met een gezonde dosis humor. Jij bent een doorgewinterde ondersteuner en een echte duizendpoot. Jij bent zeer accuraat en houdt ervan om alles gestructureerd te laten verlopen en anderen te ontzorgen. Organiseren is je tweede natuur. Je bent goed in plannen, toont initiatief en denkt bij voorkeur in mogelijkheden en oplossingen. Daarbij werk je zelfstandig en voel je je verantwoordelijk.

Je bent integer en makkelijk benaderbaar voor zowel bewoners, hun verwanten en medewerkers. Als echte teamplayer ben je bevlogen in je werk, weet je makkelijk een netwerk op te bouwen en ben je altijd in beweging. Waar nodig, ben je kritisch en geef je feedback.

Daarnaast...
  • Beschik je over Hbo werk- en denk niveau en een afgeronde opleiding voor Directiesecretaresse of Management Assistent;
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring als Management Assistente;
  • Ben je zowel mondeling als schriftelijk communicatief zeer sterk;
  • Beschik je over de nodige organisatiesensitiviteit.
Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie binnen een dynamische werkomgeving. Je krijgt alle ruimte om je eigen talent mee te brengen en naar hartenlust in te zetten. Je komt terecht in een fijn team met leuke collega's, er heerst een prettige werksfeer. Koraal is een organisatie in beweging, waarin jij echt iets kunt betekenen en waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is.
  • Ingangsdatum is z.s.m. Daarbij zullen we zorgen voor een adequate introductieperiode;
  • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.381,- en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w);
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan
  • Reiskostenvergoeding van 13 cent per km, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden ;
  • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
Over de locatie

Koraal regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (Jeugdzorg). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal regio Parkstad in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg ook passend onderwijs in deze regio aan te bieden. We hebben mooie onderwijs-zorgarrangementen ontwikkeld waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Yara Husson (P&O) 06-10908142 of YHusson@koraal.nl

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren
Ga jij de uitdaging aan? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet vóór 5 december 2022 via het sollicitatieformulier.