Stichting Pergamijn zoekt een

Management assistente, 28 uur, Sittard

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.
Managementassistent(e)
28 - 32 uur
In eerste instantie voor de duur van 1 jaar
Jouw baan
Als managementassistent(e) ben jij de spin in het web op het brede terrein van organisatorische, coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden ten behoeve van de raad van bestuur en het managementteam. Je wordt belast met de correcte verslaglegging van onder meer besluiten raad van toezicht, raad van bestuur, managementteam. Tevens bewaak je de voortgang van hieruit voortvloeiende afspraken. Je zorgt voor de planning van de agenda's van de raad van bestuur en (deels) het managementteam. Bovendien zie je toe op de voortgang van in behandeling zijnde stukken en zorg je uiteraard voor correcte archivering en dossiervorming. Ten slotte draag je zorg voor correspondentie voor of namens de raad van bestuur of managementteam. Er is in deze functie veel ruimte voor eigen ideeën, regie en initiatief, waarbij samenwerken en taakverdeling met je collega's en het beschikken over organisatiesensitiviteit ook essentieel zijn. Sterker nog, het is een must!
Wie zoeken we?
Pergamijn zoekt een gedreven managementassistent(e) met passie voor het vak. Je hebt een (secretariële) opleiding op MBO+ of HBO-niveau en (ruime) ervaring in een soortgelijke functie. Bovendien heb je ervaring met bestuurlijke processen. Je bent leergierig, accuraat, tactvol, service- en klantgericht en bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet deze te vertalen naar kansen voor Pergamijn. Je communiceert helder en krachtig, beschikt over een vlotte pen en uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt daarnaast ruime ervaring met Office en Outlook. Je bent een stevige persoonlijkheid in een organisatie die volop in ontwikkeling is, bent een kei in organiseren, hebt een open en nieuwsgierige, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand, kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en denkt in uitdagingen en kansen. Je bent in staat om de samenwerking met collega's op een positieve wijze te beïnvloeden, tegenstellingen te overbruggen maar bent ook niet bang om de confrontatie aan te gaan en je vragen te stellen daar waar het nodig is om je werk goed te kunnen doen.
Wat bieden we?
Pergamijn is een organisatie die investeert in het leren en ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Je hebt toegang tot diversen producten en diensten op het gebeid van gezondheid, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid via de Werkwinkel van Pergamijn.
Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring min. € 2.381,- en max € 3.452,- (Functiegroep 45) bruto op basis van een fulltime dienstverband. Pergamijn biedt verder een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering, een WGA-Hiaatverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je krijgt eerst een jaarcontract. Na een periode van een jaar zal worden bezien op welke wijze de functie definitief ingevuld gaat worden.
Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Angela Butti, managementassistente tel. 06-1036 9107 of met Eva Wijnands tel. 06-14886688.
Heb je interesse?
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan uiterlijk woensdag 24 augustus jouw cv en motivatie door. Sollicitatiegesprekken zijn gepland maandagmiddag 29 augustus 2022. Via onderstaande knop kun je direct solliciteren met jouw cv en motivatie.
Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.