Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Managementassistent facilitair bedrijf (21-144)

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorg jij voor efficiënte werkprocessen?
Dan ben jij onze nieuwe management assistent facilitair bedrijf!"
Vacaturenummer 21-144, 32 uur per week

Wie ben jij?

Als management assistent binnen het facilitair bedrijf ben je verantwoordelijk voor de secretariële en organisatorische ondersteuning van de managers. Je verzorgt het (complexe) agendabeheer, beheert de e-mailbox en handelt telefoonverkeer af. Maar ook het notuleren van (commissie)vergaderingen, opstellen van managementrapportages, beleidsstukken alsmede het vormgeven van presentaties behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast verricht je in deze functie ook beleidsvoorbereidende werkzaamheden en bied je administratieve ondersteuning bij projecten. Je durft kritisch te kijken naar de werkprocessen en zorgt dat deze zo efficiënt mogelijk verlopen.

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent klantvriendelijk, accuraat en integer. Je bent een echt organisatietalent en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent digitaal vaardig en weet processen snel en goed te doorgronden.

Jouw nieuwe werkplek
Het Facilitair Bedrijf (FB) speelt binnen Laurentius een belangrijke rol als het gaat om het verlenen van de beste zorg aan onze patiënten. Het bedrijfsbureau Facilitair Bedrijf bestaat uit o.a. uit de Manager Facilitair Bedrijf, het secretariaat, projectleider en tactische inkoop. De overige afdelingen zijn verdeeld onder twee afdelingsmanagers, enerzijds de afdeling services (o.a. schoonmaak en gastvrijheid) en anderzijds de afdeling techniek, logistiek en beveiliging.

Daarnaast neem je bij vakantie en afwezigheid waar voor het Secretariaat van de Zorgmanagers.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • Je beschikt over enkele jaren ervaring in een administratieve en zelfstandige functie;
  • Je hebt affiniteit met het vakgebied facilities dan wel bedrijfsvoering
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als management assistent facilitair bedrijf. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 volgens de cao ziekenhuizen en in beginsel een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Nataschja Zaal, Manager Facilitair Bedrijf, telefoonnummer 06-25004094.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van de Goor, HRM adviseur, telefoonnummer 06-29319484.

Tot 20 september 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Secretariaat HRM
+31 475 382 226
secr.hrm@lzr.nl