PSW zoekt een

Managementondersteuner

Dienstverband

18 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Wij bieden ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd van kwalitatief hoog niveau. Hoe wij dit doen? Door altijd die ene stap extra te zetten en ook écht te doen wat we beloven. Onze passie kent geen beperkingen! Ben jij een administratieve duizendpoot? Lees dan snel verder!

Ter ondersteuning van de regioleiders bij de sector Junior & Thuis zijn wij voor gemiddeld 18 - 24 uur per week op zoek naar een:

Managementondersteuner

Wat ga je doen?

Als managementondersteuner ondersteun je de vijf regioleiders van de sector Junior & Thuis dit doe je samen met 1 andere collega. Je biedt een hele brede ondersteuning; denk hierbij aan het plannen van de jaargesprekken, het goedkeuren van de rekeningen en het accorderen van de reiskosten. Daarnaast help jij bij het faciliteren van onze medewerkers, zoals het regelen van laptops en telefoons. Je plant de gezamenlijke en interne bijeenkomsten en bereidt de agenda van het maandelijkse sectoroverleg voor. Je notuleert tijdens het sectoroverleg en werkt deze vervolgens uit. Daarnaast heb je ook een rol in de ondersteuning van de regioleider richting externe contacten, hierbij kun je denken aan de voorbereiding van stukken, registreren van activiteiten etc. Al met al heb jij een belangrijke taak in deze functie: jij bent de rechterhand van onze regioleiders, zodat zij zich kunnen focussen op het aansturen van onze collega's! De werkzaamheden kunnen worden gedaan vanuit het Centraal Bureau in Herten of op een van de regio locaties in bijvoorbeeld Horst, Venlo of Weert.

PSW Junior & PSW Thuis

Binnen PSW wordt er gebiedsgericht gewerkt. Dit betekent dat binnen de regio wordt gewerkt en diverse doelgroepen worden begeleid door onze begeleiders. Zij worden hierbij aangestuurd door een regioleider. De begeleidingsvragen van onze volwassen doelgroep (vanaf 18 jaar) is ontzettend veelzijdig. Vaak zijn dit mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals verslaving, geldzorgen of psychische problemen. PSW Junior biedt begeleiding en zorg aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen.

Wat verwachten we van jou?
 • Je bent een kei in plannen en organiseren en werkt secuur en geordend.
 • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau met het liefst een passend diploma op administratief vlak
 • Je kijkt kritisch mee in het proces en bent in staat hier verbetervoorstellen in te doen en uit te voeren. Je bent hierbij in staat praktische zaken van de werkvloer te vertalen naar processen binnen de organisatie en andersom.
 • Je hebt te maken met zeer privacygevoelige informatie en je weet daar dus ook op een goede manier mee om te gaan
 • Daarnaast ben je iemand met een proactieve houding en ben je flexibel.
 • We zouden het daarnaast fijn vinden als je kennis hebt van actuele wet- en regelgeving.
 • Je hebt goede kennis en ervaring met het Officepakket (met name Word, Outlook en Excel).
Wat mag je van ons verwachten?
 • Een contract voor de duur van in eerste instantie 1 jaar. Daarna bespreken we bij gelijkblijvende omstandigheden de mogelijkheden tot een verlening voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 18 - 24 uur per week en daarnaast start je samen met een andere collega in deze nieuwe functie zodat jullie het werkgebied en de taken samen kunnen vormgeven en verdelen.
 • De functie is ingedeeld in FWG 40 volgens de CAO Gehandicaptenzorg
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met een informele werksfeer en in een enthousiast team.
 • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren én een eindejaarsuitkering en pensioenverzekering.
Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Ernst-Jan Meerbeek, Zorgmanager via 06 - 31936019 of e.meerbeek@psw.nl. Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl.

De eerste gesprekken staan gepland op 10-6 in de ochtend.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.