MeanderGroep zoekt een

Manager Kapelhof

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg
Vind jij het als manager leuk om coachend leiding te geven en een bijdrage te leveren aan de doelen, resultaten, (jaar)plannen en ontwikkelingen binnen Kapelhof te Kerkrade?

Binnen je nieuwe functie als manager mag jij de nieuwe zorgvisie en kernwaarden van Meander verder implementeren en uitdragen. We willen op deze manier de persoonsgerichte zorg nóg krachtiger neerzetten in onze woonlocaties.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Als manager van onze Wonen met Zorg-locatie Kapelhof heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Binnen een professioneel team, met ondersteuning van de directeur van het cluster, draag je bij aan de kwaliteit van de geboden zorg voor de bewoners en de kwaliteit van hun leven. Jij bent verantwoordelijk voor Kapelhof en wordt hierbij ondersteund door een social controller en een business controller.
 • Je geeft oprechte en persoonlijke aandacht om het leven van de bewoner zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Dit doe je als manager door zichtbaar te zijn, vertrouwen te geven en veiligheid te bieden.
 • Voor jou als manager is het de uitdaging om je volledig te richten op wat de medewerkers en het team nodig hebben om de beste zorg te kunnen verlenen.
 • Je bent benaderbaar en geeft het goede voorbeeld aan de collega's binnen de locatie.
 • Interne en externe ontwikkelingen die om actie vragen vertaal jij naar je team en voor de bewoners.
 • Je wordt enthousiast van het vertalen van visie en beleid van MeanderGroep, hebt oog voor (financiële) resultaten en de totale bedrijfsvoering van een zorglocatie en weet bovendien hoe je overeengekomen beleid vertaalt naar heldere werkprocessen.

Deze baan heeft alle ingrediënten in zich om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar jouw werk gaat en uitgedaagd wordt. Durf jij deze uitdaging aan?

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas als je ons team ontmoet hebt. Het belangrijkste vinden wij dat jij op je plek zit.
 • Wij zoeken een ervaren (people) manager.
 • Je hebt een HBO (Zorg en/of Management)-opleiding succesvol afgerond en bent 36 uur inzetbaar.
 • Bij ons kun je je ding zelfstandig en met de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid doen en heb je altijd de steun en support van je team(s) en collega-managers als je het zelf even niet meer weet.
 • Je leiderschap en stijl past bij onze kernwaarden (Met elkaar, Eigen kracht, Aandacht, Nieuwsgierig, Deskundig, Eigen regie, Respect), maar staat vooral in het teken van met elkaar.
 • Je neemt iedereen mee op het nieuwe pad, communiceert sterk op elk niveau en hebt een proactieve houding. Je wacht dus niet af, maar acteert als het moet of gevraagd is.

Bij indiensttreding ben je bereid binnen twee maanden een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG 60 (max. € 5.593,19 bij 36uur). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen- en tijden onregelmatigheidstoeslag.
 • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon)
 • Vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
 • Een contract in eerste instantie voor bepaalde tijd
 • Een contract voor 36uur per week.
 • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
 • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
 • Een goede pensioenopbouw voor later.

De procedure
Mocht je interesse hebben in deze boeiende en uitdagende functie reageer dan door middel van een motivatiebrief en stuur je s.v.p. je actuele CV mee.
 • De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 20 en 21 juni 2024 (donderdag en vrijdag in week 25), in de tijd tussen 10:00 – 16:00 uur. Houdt deze datums en deze tijdsblok dus alvast vrij in je agenda. Iedere geselecteerde kandidaat spreekt met twee selectiecommissie-groepjes. De groepen bestaan uit: Directeur cluster WonenMetZorg 2, Voorzitter Clientenraad Kapelhof, collega manager, medewerker van de locatie en de social controler.
 • Mocht het eerste gesprek aanleiding geven en je dus doorgaat naar de tweede gesprekronde dan staat daarvoor ook al een datum gereserveerd , namelijk 27 of 28 juni 2024 in de tijd tussen 10:00 – 16:00 uur. Houdt dit dus ook al in je achterhoofd (donderdag of vrijdag in week 26). We zullen de kandidaten die doorgaan naar de tweede gespreksronde maandag 24 juni a.s. hierover informeren.
 • Alle gesprekken in deze procedure vinden plaats op de Minckelerhof, Minckelerstraat 2, 6372 PP Landgraaf

Sluitingsdatum van deze vacature is 16 juni 2024. Reacties die ons later dan de sluitingsdatum bereiken worden niet in deze procedure meegenomen.
Vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met onze Clusterdirecteur (Wonen met Zorg 2) Marcel Berkman via +31 6 18 35 31 97.

Over de locatie Kapelhof
Kapelhof is al jaren een bekende locatie in het hart van het centrum in Kerkrade waar 68 mensen wonen. Meander wil een bijdrage leveren aan het welbevinden van de inwoners in de regio. Zij willen hun eigen leven leiden, ook als dat door lichamelijke of mentale beperkingen lastiger wordt. Zij hebben de behoefte en het recht om de regie te blijven voeren over hun eigen leven met, indien nodig, ondersteuning van ons. Op passende wijze, uitgaande van hun persoonlijke behoeften en verlangens. Zonder de teugels van hen over te nemen, met als uitgangspunt Leid je eigen leven, zo thuis mogelijk. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder mens in staat is zijn eigen leven te leiden, als wij zoveel mogelijk een beroep doen op hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met mantelzorgers, vrijwilligers, familie en onze partners. Als manager vervul je in deze samenwerking een cruciale rol.