Stichting Pergamijn zoekt een

Manager Proces- en Informatie, 36 uur, Sittard

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Manager Proces- en Informatiemanagement (PIM)

36 uur

Door het aanstaande vertrek van de huidige functionaris ontstaat een vacature voor de positie van manager Proces- en Informatiemanagement (PIM).

Waar kom je terecht?
Als manager Proces- en Informatiemanagement zul je in het team van Bedrijfsvoering terecht komen. Zelf geef je leiding aan de service delivery managers, de functioneel applicatiebeheerders en de informatiemanagers. Jij werkt binnen Pergamijn aan de realisatie en het onderhoud van de technische ICT infrastructuur.

Jouw baan

De manager PIM is verantwoordelijk voor het tot stand komen en het resultaatgericht en zo doelmatig mogelijk uitvoering geven aan de informatiestrategie (informatiebeleid) van de organisatie, in lijn met de besturingsfilosofie van de organisatie en binnen de kaders van het hiërarchische en functionele besturingsmodel.

De manager PIM fungeert hierbij vanuit verbinding en draagt bij aan de transformatie van de PIM-gerelateerde processen en toepassingen, met als doel de realisatie van de strategische doelen van de organisatie, De manager PIM coördineert de proces- en informatie architectuur en vervult de intermediaire rol tussen de gebruikers en de ICT dienstverleners.

Jij gaat de directie en het management van Pergamijn adviseren over bepaalde ontwikkel- en beleidsvraagstukken, mar zult ook het projectmanagement uitvoeren en de implementatie-processen begeleiden. Daarnaast zie jij toe op de ontwikkeling, realisatie en het beheer van de ICT-infrastructuur en dienstverlening. Je hebt oog voor zorg innovatie toepassingen en onderhoudt en bevordert externe relaties en samenwerkingen.

Jij…

…. beschikt over de actuele kennis van ontwikkelingen op het gebied van PIM (bij voorkeur ook in de zorg).

…. kunt vanuit integraliteit bedrijfsprocessen, systemen en de mensen die er mee werken verbinden.

…. hebt kennis en ervaring met beleidsvorming en beleidsplanning, architectuurprincipe en zorgorganisaties met behorende processen.

…. hebt kennis van best practices, zoals ITIL, BiSL en ASL (dit is een pré). Daarnaast heb je kennis van het beheer van informatiesystemen, applicaties, netwerken en servers.

…. vindt samenwerken belangrijk om zo onder andere de strategische visie na te leven. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht en ga je doelgericht te werk.

…. je beschikt over sociale- en communicatieve vaardigheden, zoals overtuigingskracht, onderhandelingsvaardigheden, inlevingsvermogen en klantgerichtheid.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een diploma op HBO+ niveau op het gebied van bedrijfskunde, informatica of verander- en projectmanagement;
  • Je hebt ruime, relevante werkervaring (minimaal 5 jaar);
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond.
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Peter Waterman, directeur Bedrijfsvoering. Tel: 06-51514030

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja en Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Peter Waterman en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.