Radar zoekt een

Manager Zorg, met een zorgachtergrond en sterk analytisch vermogen  

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zet jij graag jouw kennis en kracht in om de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn te waarborgen?

 

Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen. 

 

Als manager zorg geef je leiding aan medewerkers in de directe zorg binnen het cluster samen met je collega-managers. Je bent verantwoordelijk voor een aantal locaties waar je gedurende de werkweek regelmatig te vinden bent. Als manager ben je een coach, inspirator, verbinder en een bedrijfsvoerder. Deze rollen vul je in om de teams waar je verantwoordelijk voor bent te ondersteunen bij het zorgproces. Je staat open voor aan de slag te gaan met verschillende doelgroepen cliënten en hebt kennis van het sociale domein. Daarnaast weet je het organisatiebeleid te vertalen naar de werkvloer en ben je verantwoordelijk voor het happy en bekwaam maken en houden van je medewerkers. Je bent in staat om goed functionerende teams te bouwen en verder te ontwikkelen passend bij de eisen die de cliëntenpopulatie nu en in de toekomst stelt. Samenwerkend met cliënten, medewerkers en collega's op een authentieke manier. Je voert het personeelsbeleid uit en creëert randvoorwaarden voor een effectief ontwikkel- en werkklimaat.

Je bent een manager die zich vanuit zorginhoud heeft weten door te ontwikkelen naar een leidinggevende rol. Ook binnen Radar zien we het bekende vergrijzingsbeeld en krijgen daardoor te maken met andere ondersteuningsvragen. De (ver)zorgende vragen die daarbij komen kijken vragen een andere wijze van begeleiden. Zoals wij mensen willen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen, wensen doelen, willen wij ook groeien in deze ondersteuningsvraag. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Jij hebt vanuit kennis en kracht een visie op het ondersteunen van ouder wordende cliënten en kunt dit samen met ons naar een hoger level tillen.

Daarnaast bezit je inlevingsvermogen om directe collega’s, ouders, verwanten en medewerkers op de juiste manier te woord te staan. Al met al een uitdagende functie met een variërend takenpakket waardoor geen één dag hetzelfde zal zijn.

 

 

Kies jij voor Radar? 

 

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Die hebben jij, ik en natuurlijk mensen met een verstandelijke beperking. Zij willen zich ontwikkelen, keuzes maken en actief meedoen in de samenleving. Jij wilt de mensen die wij als Radar ondersteunen hierbij helpen.   

Want iedereen verdient mooie kansen. Samen met hen ga je uitzoeken hoe zij willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. Onbevooroordeeld zoek je met lef naar oplossingen. Je bent nieuwsgierig en gaat uit van de mogelijkheden. En dit alles doe je met genegenheid en aandacht voor de mensen voor en met wie je samenwerkt. 

Vanuit wensen en mogelijkheden samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken. Dit door het betrekken en benutten van een verbindend netwerk. De buren, de bakker op de hoek, familie en naasten. Iedereen die kan bijdragen om die doelen te realiseren.   

 

Kies jij voor Radar, dan kies je ervoor om te werken aan die inclusieve samenleving! 

 

 

Wat breng jij mee?

 

  • Je bezit minimaal een vakgerichte afgeronde HBO opleiding;
  • Je bent in staat om te handelen in goede samenwerking en afstemming met diverse afdelingen binnen Radar en hebt oog voor diverse belangen binnen de totale organisatie;
  • Je bezit een stijl van leidinggeven op basis van samen verantwoordelijkheid dragen en er samen voor gaan;
  • Je communiceert met respect en congruent naar alle medewerkers, klanten, collega's, ouders en verwanten;
  • Je kan uitstekend communiceren met de inspraakorganen en medewerkers, waarbij je in staat bent om zowel begrip te hebben voor ieders situatie als ook de uitgezette koers te blijven volgen;
  • Je bent besluitvaardig en consistent in het nemen van besluiten, toegankelijk en bereikbaar, en kan open en kwetsbaar reflecteren op eigen handelen. Je staat open voor het kunnen geven en ontvangen van feedback;
  • Je weet waarde toe te voegen aan een (snel) veranderende organisatie.

 

 

Hoe zorgen wij voor jou? 

 

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering. 

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!  

 

Praktisch 

Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 60 met een maximaal salaris van €4.905 op basis van 36 uur. Ingangsdatum in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen. 

 

Procedure

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 30 augustus in de middag.

 

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor! 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met John Swelsen, manager zorg, via j.swelsen@radar.org of met Paul Gense, manager zorg, via p.gense@radar.org.