Mondriaan zoekt een

Manager Zorg Poli Kind & Jeugd

Dienstverband

8 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
K&J is op zoek naar een manager Zorg voor de polikliniek. Een combinatierol als manager Zorg en behandelaar in de polikliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Dienstverband: 8-12 uur als manager Zorg en 8-24 uur per week als regiebehandelaar
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd als regiebehandelaar en bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband als manager Zorg
Standplaats: Maastricht/Heerlen
Opleiding: Afgeronde academische afgeronde opleiding tot (kinder- en jeugd) psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ psycholoog of verpleegkundig specialist
Kernfunctie: Geneeskundig 1, Gedragswetenschapper 1/2, klinisch psycholoog of verpleegkundig specialist
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.465,-- en max. € 5.439,--) of een beroepsgebonden FWG indeling met een toeslag van 5%
Reageren voor: 31 januari 2021
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
De polikliniek Kind & Jeugd biedt specialistische zorg aan kinderen en jeugdigen met complexe, ernstige en/of zeldzame psychische aandoeningen en hun systeem. Vaak is er sprake van complexe co-morbiditeit van psychische aandoeningen, verslaving, ortho-psychiatrie of een combinatie met een somatische aandoening. De behandeling kent een oplossings- en samenwerkingsgerichte aanpak; zo kort als mogelijk, zo intensief als nodig. Onze polikliniek is georganiseerd in leeftijdscohorten en bestaat uit verschillende teams: kind-, jeugd- en transitie-team. Ook hebben we een diagnostiek-team dat zowel aan de polikliniek als aan de kliniek verbonden is. Vanuit de transformatie van de jeugdzorg werken we meer en meer wijkgericht en bieden we daar waar nodig gespecialiseerde GGZ-zorg, zowel in een licht behandelaanbod (korte, klachtgerichte modules) als in een zwaar behandelaanbod (inzicht gevende therapieën). Dit doen we in nauwe samenwerking met het veld/sociaal domein en ketenpartners in onze regio.

Als manager Zorg van de polikliniek Kind & Jeugd:
  • Realiseer je een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden binnen jouw organisatie-eenheid;
  • Werk je samen met de RVE-manager, een collega manager Zorg en leg je verantwoording af aan de directeur Zorg. Er is sprake van een duale verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de continuïteit van het zorgaanbod alsook de bedrijfsvoering;
  • Ligt het accent van de werkzaamheden op de inhoudelijke zorgontwikkeling en de praktische vertaling daarvan;
  • Vertegenwoordig je de instelling bij externe contacten en lever je een bijdrage aan het strategisch beleid;
  • Draag je zorg voor innovatie van actuele behandelrichtlijnen en protocollen binnen een breed zorggebied, je bewaakt en coördineert deze en waar nodig stuur je bij;
  • Geef je inhoudelijke sturing aan een team van professionals;
  • Heb je aandacht voor het stroomlijnen van indicatiecriteria, het verhelderen van in- en uitstroom en het toezien op naleving ervan, dit zowel in- als extern;
  • Denk je zorginhoudelijk mee in de arrangementenstructuur van de Jeugdwet.

Jouw kwaliteiten
Je hebt bij voorkeur brede ervaring binnen diverse sectoren van de kinder- en jeugdpsychiatrie en je hebt grote affiniteit met de verschillende doelgroepen. Je bent in staat om met alle disciplines (intern en extern) samen te werken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een creatieve instelling en je bent flexibel inzetbaar.

Momenteel bevindt K&J zich in een zorginhoudelijke en organisatorische transformatie. Wij dagen je uit om daaraan bij te dragen en met ons mee te ontwikkelen. Ben jij iemand die enthousiast wordt van samen met verschillende teams vorm en invulling geven aan ons behandelaanbod en vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het innoveren van het bestaande behandelaanbod? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rosy Ghijsens, directeur Zorg Kind & Jeugd, bereikbaar via haar secretaresse, Marijke Bosch-Groenewoud, op het nummer: 088-5068481.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.