Adelante zoekt een

Master of Audiology

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek Venlo Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Master of Audiology
minimaal 24 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?
In beginsel  werk je op onze locatie in Venlo. Je basisteam bestaat uit circa 20 directe collega’s.
Op termijn kun je ook ingezet worden op de locatie in Hoensbroek.
Nadat je de anamnese hebt afgenomen, verricht je audiometrisch onderzoek. Je analyseert de gegevens ten behoeve van audiologische diagnostiek en revalidatie bij voornamelijk volwassenen. Je speelt een actieve rol in de technische en psychosociale revalidatie. Aan verzorgers, patiënten en verwijzers verstrek je zowel mondeling als schriftelijk informatie over de resultaten. Je werkt nauw samen met audiologie-assistenten, logopedisten, maatschappelijk werk, psychologen en de andere audiologen.

 

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een universitair diploma logopedie/audiologie met afstudeerrichting audiologie. Je hebt affiniteit met mensen met een auditieve handicap en kunt je snel aanpassen in een veranderende omgeving. Je levert een constructieve bijdrage aan de samenwerking binnen multidisciplinaire teams waarin je werkt en bent ook in staat knelpunten zelfstandig op te lossen.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt
  • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met daarna mogelijkheid tot een vaste aanstelling
  • Een salaris van minimaal € 3.225, - en maximaal € 4.682, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 oktober a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 8 oktober 2020.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op Marc van Rossem, clustermanager Gehoor (045 -528 29 45) of Martin Stollman, klinisch fysicus-audioloog/zorginhoudelijk manager (06-20492619) voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR-adviseur, je graag via 045 528 22 26.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.