Sevagram zoekt een

Master of GZ Psycholoog Zuid-Limburg ouderenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Master of GZ Psycholoog (24-36 uur)
Multidisciplinaire teams. Zorginnovaties. Beleidsontwikkeling. Kom werken in de ouderenzorg bij Sevagram! Hier helpen we elkaar, delen we kennis en handelen we professioneel, vakinhoudelijk én maatschappelijk.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je als psycholoog aan de slag?
Sevagram heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg. We hebben verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. Afhankelijk van je contracturen, ben je op 2 tot 3 locaties werkzaam. De verpleeghuizen bieden zorg en behandeling aan de doelgroepen psychogeriatrie, somatiek, gerontopsychiatrie en geriatrische revalidatie. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de extramurale zorg diagnostiek en behandeling te verrichten.

Jouw baan als Master of GZ psycholoog in Zuid-Limburg
Wil jij een gevarieerde baan waarbij je zelf je agenda bepaalt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Als (GZ-)psycholoog functioneer je als een spin in het web, waarbij je binnen een multidisciplinair team van artsen, paramedici, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers zorgdraagt voor een optimale psychosociale begeleiding van bewoners. Dit doe je door methodisch te onderzoeken hoe de bewoner (o.a. op cognitief gebied) functioneert, waar bepaald gedrag vandaan komt en welke behoeften mogelijk ten grondslag liggen aan dit gedrag. Jij hebt vervolgens een prominente rol in het afstemmen van de omgeving op de bewoner en het geven van psycho-educatie aan het multidisciplinaire team en het cliëntsysteem. Bovendien behandel je psychische stoornissen en gedragsproblematiek (vaak mediatief, soms werk je direct met de bewoner). De variëteit en complexiteit van de doelgroep maakt dat elke puzzel uitdagend blijft.

Ook ben je actief betrokken bij het beleid van de organisatie. Sevagram ademt mensgerichte zorg en heeft hiervoor een gouden (internationale) certificering van Planetree (https://planetree.org/) ontvangen. Als (GZ-)psycholoog ben je je bewust van wat mensgerichte zorg inhoudt en ga je (ethische) vraagstukken actief aan.

Naast de nauwe samenwerking met je multidisciplinaire team, kun je rekenen op intercollegiale support vanuit je eigen vakgroep psychologie. Elke master psycholoog wordt door een GZ-psycholoog begeleid in de mate die past bij zijn/haar ervaring en ontwikkelingswensen. Ook zijn er korte lijntjes tussen de (GZ-)psychologen. Kortom: je doet dit interessante werk niet alleen!

CAO VVT 2022
Bij Sevagram volgen we, in plaats van de CAO GGZ 2022, de CAO VVT 2022. Deze CAO voor verpleeghuizen en verzorgingshuizen vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken. We sommen kort een aantal arbeidsvoorwaarden voor jou op:
  • Een dienstverband voor 24 tot 36 uur binnen een fijne omgeving, waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort
  • Met als Master psycholoog een inkomen conform FWG 60 VVT (max. € 5045,55 o.b.v. 36 uur per week) en als GZ psycholoog FWG 65 cao VVT (max. € 5939,16 o.b.v. 36 uur per week)
  • Je uren zijn bespreekbaar en je hebt recht op 237,4 verlofuren (o.b.v. 36 uur per week) voor een goede balans
  • Je kunt jezelf zowel als Master als GZ- psycholoog volop uitdagen en ontwikkelen. We bieden tal van opleidingen aan. Ook biedt Sevagram op regelmatige basis GZ- opleidingsplekken aan (hier gaat een aparte sollicitatieprocedure aan vooraf).

De CAO VVT 2022 inzien? Check hem hier.

Wil jij solliciteren op deze vacature voor Master of GZ psycholoog bij Sevagram in Zuid-Limburg?
Dat door te klikken op de sollicitatie button. Eerst een meeloopdag in onze ouderenzorg plannen? Stuur een mailtje naar een van onze recruiters via vacatures@sevagram.nl. Zij brengen je in contact met een van de collega’s van de vakgroep Psychologie. Gewoon even iets vragen voordat je solliciteert? Dan kan natuurlijk ook. Je kunt dan bellen/whatsappen met Marianne Simonis, Teammanager Maatschappelijk Werk en Psychologie: 06 42797751.

Wij staan natuurlijk ook open voor (ervaren) collega’s uit andere sectoren dan de ouderenzorg.

Tot snel!
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.