De Zorggroep zoekt een

Master-Psycholoog

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Krijg je energie van denken in mogelijkheden en maak jij samen met De Zorggroep in deze functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?

Wat ga je doen?
Als Master-Psycholoog in de ouderenzorg heb je aandacht voor de specifieke psychische, sociale en lichamelijke problemen van jouw cliënten. Je maakt onderdeel uit van het expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep en bent werkzaam op verschillende locaties. Hier verricht je (neuro-)psychologische diagnostiek; je observeert, onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt intramurale cliënten met cognitieve functiestoornissen en/of psychische problematiek. Ook neem je deel aan diverse vormen van multidisciplinaire overleggen. Je vervult een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de afdelingsteams en draagt bij aan het uitzetten van behandellijnen en geeft klinische lessen en andere vormen van onderwijs aan teams. De focus van De Zorggroep ligt op drie belangrijke thema’s: positieve gezondheid, verbinding met vitale gemeenschappen en welzijn.

Wat bieden wij jou
Wij bieden een contract voor 24-36 uur voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetten naar een vast dienstverband. Als Master- psycholoog word je ingeschaald in FWG 60 (maximaal salaris €4.583,96 op basis van gemiddeld 36 uur per week). Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
- een eindejaarsuitkering van 7,4%
- vakantiegeld van 8%
- een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou een geschikte Master-psycholoog?
Met jouw affiniteit met de doelgroep, inlevingsvermogen en analytische vaardigheden zit het wel goed. Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie (bij voorkeur psycho-gerontologie of neuropsychologie) of Master Mental Health en al werkervaring als Master-Psycholoog, het liefst in de ouderenzorg. Werken in een multidisciplinair team? Daar krijg je energie van! Daarnaast kun je prima de balans vinden met zelfstandig werken.

Aan de slag als GZ-Psycholoog of Klinisch Psycholoog? Ook dat is mogelijk.

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Direct solliciteren of eerst meer informatie?
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen. Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.