De Zorggroep zoekt een

Master-Psycholoog

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Krijg je energie van denken in mogelijkheden en maak jij samen met De Zorggroep in deze functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?

Wat ga je doen?
Als Master-Psycholoog in de ouderenzorg heb je aandacht voor de specifieke psychische, sociale en lichamelijke problemen van jouw cliënten. Je maakt onderdeel uit van de sector Expertise van De Zorggroep en bent werkzaam op verschillende locaties binnen jouw regio. Hier verricht je (neuro-)psychologische diagnostiek; je onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt intramurale cliënten met cognitieve functiestoornissen en/of psychische problematiek. Ook neem je deel aan diverse vormen van multidisciplinaire overleggen. Je vervult een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de afdelingsteams, ze zijn blij met jouw kennis! Ook draag je bij aan het uitzetten van behandellijnen en geef je klinische lessen aan teams. De focus van De Zorggroep ligt op drie belangrijke thema’s: positieve gezondheid, verbinding met vitale gemeenschappen en welzijn. Jouw bijdrage hieraan is enorm waardevol.

Wat bieden wij jou
Wij bieden een contract voor 24-36 uur voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetten naar een vast dienstverband. Als Master- psycholoog word je ingeschaald in FWG 60 (maximaal salaris €4.744,40 op basis van gemiddeld 36 uur per week). Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
- een eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8%
- een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat maakt jou een geschikte Master-psycholoog?
Met jouw affiniteit met de doelgroep, inlevingsvermogen en analytische vaardigheden zit het wel goed. Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie (bij voorkeur psycho-gerontologie of neuropsychologie) of Master Mental Health of Gezondheidszorgpsychologie en bij voorkeur al werkervaring als Master-Psycholoog in de ouderenzorg. Werken in een multidisciplinair team? Daar krijg je energie van! Daarnaast kun je prima de balans vinden met zelfstandig werken.

Aan de slag als GZ-Psycholoog? Ook dat is mogelijk.

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Direct solliciteren of eerst meer informatie?
We ontmoeten je graag. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.