De Zorggroep zoekt een

Master-Psycholoog

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Krijg je energie van denken in mogelijkheden en maak jij samen met De Zorggroep in deze functie de ambitie waar om hét regionale kenniscentrum binnen de ouderenzorg te worden?

Wat ga je doen?
Als Master-Psycholoog in de ouderenzorg heb je aandacht voor de specifieke psychische, sociale en lichamelijke problemen van jouw cliënten. Je maakt onderdeel uit van het expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep en bent werkzaam op verschillende locaties binnen jouw regio. Hier verricht je (neuro-)psychologische diagnostiek; je onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt intramurale cliënten met cognitieve functiestoornissen en/of psychische problematiek. Ook neem je deel aan diverse vormen van multidisciplinaire overleggen. Je vervult een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de afdelingsteams, ze zijn blij met jouw kennis! Ook draag je bij aan het uitzetten van behandellijnen en geef je klinische lessen en andere vormen van onderwijs aan teams. De focus van De Zorggroep ligt op drie belangrijke thema's: positieve gezondheid, verbinding met vitale gemeenschappen en welzijn. Jouw bijdrage hieraan is enorm waardevol.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een vakgroep waar master- en GZ-psychologen nauw samenwerken met de klinisch neuropsycholoog. Hun inzet is verdeeld over de regio's, de klinisch neuropsycholoog werkt regio overstijgend. Wij bieden een contract voor 24-36 uur voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetten naar een vast dienstverband. Als Master- psycholoog word je ingeschaald in FWG 60 (maximaal salaris €5.045,55 op basis van gemiddeld 36 uur per week). Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. Op dit moment hebben we mogelijkheden voor Master-Psychologen in verschillende regio's: Roermond, Venlo en Venray. We kijken samen met jou welke regio het beste past.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Master-Psycholoog?
Met jouw affiniteit en ervaring met de doelgroep, inlevingsvermogen en analytische vaardigheden zit het wel goed. Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie (bij voorkeur psycho-gerontologie of neuropsychologie) of Master Mental Health of Gezondheidszorgpsychologie met diagnostische aantekening (BAPD) en bij al werkervaring als Master-Psycholoog in de ouderenzorg. Werken in een multidisciplinair team? Daar krijg je energie van! Daarnaast kun je prima de balans vinden met zelfstandig werken en heb je affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.

Aan de slag als GZ-Psycholog? Ook dat is mogelijk.

Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de "solliciteren-knop" en we bezorgen je zo snel mogelijk een terugkoppeling. Heb je eerst nog een aantal vragen over werken als Master-Psycholoog binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Aan de slag als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog? Ook dat is mogelijk.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.