Laurentius Ziekenhuis zoekt een

MBB'er CT/MRI (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij als MBB’er CT/MRI op zoek naar een veelzijdige functie waarin werken met de nieuwste technologie en het verlenen van de beste zorg aan patiënten hand in hand gaan? Dan maken we graag kennis met je!

De functie
Als MBB'er met aandachtsgebied MRI zorg je voor een optimale toepassing van de beeldvormende technieken Tot de taken behoort, naast het verrichten van conventionele onderzoeken, het uitvoeren van MRI- onderzoeken. Waarbij je de patiënt screent, begeleidt en onderzoeksgegevens vastlegt. Je voert de onderzoeken deels zelfstandig uit en deels in samenwerking met collega's en radiologen. Je hebt een sterk ontwikkeld leervermogen en draagt graag op een proactieve wijze bij aan een optimale patiëntenzorg. Het begeleiden van stagiaires zal uiteindelijk ook onderdeel van het takenpakket uit gaan maken.

Jouw nieuwe werkplek
Het organisatieonderdeel Medische Beeldvorming bestaat uit Radiologie en Nucleaire geneeskunde. Bij de afdeling werken 8 radiologen (incl. 1 chef de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB-ers, poli-assistentes en administratieve krachten. De afdeling is volledig gedigitaliseerd en er wordt met spraakherkenning gewerkt. Er zijn vier digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, vier echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT's, een DEXA-kamer en een PET-CT. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een afdelingsmanager en een medisch manager. Daarnaast zijn 2 teamleiders benoemd die deze functie uitvoeren in combinatie met hun werkzaamheden als MBB'er.

Wij zijn een zeer innovatieve afdeling, met een breed scala aan onderzoeken en procedures: MRI prostaatbiopsie, MRI cor, CEM, CT cardio, PET PSMA, lever elastografie, et cetera. Wij gaan uitbreiden met een 3T MRI. Naar verwachting zal dit gebeuren in het derde kwartaal van 2023.

Wat vragen wij van jou
  • Je beschikt over het diploma MBB-er (MBRT, met een 4A/B stralendeskundigheidsniveau);
  • Je hebt bij voorkeur een aanvullende post HBO opleiding op het gebied van MRI, en je hebt ervaring met het uitvoeren van MRI onderzoeken;
  • Je bent bereid tot het volgen van verdere opleidingen en trainingen die via de afdeling worden aangeboden;
  • Bereid om flexibel ingezet te worden binnen de afdeling medische beeldvorming waarbij onregelmatige diensten onderdeel zijn van jouw functie.
Ook MBB-ers die bereid zijn de opleiding voor MRI te volgen worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.759 en €3.922 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel fulltime als parttime in te vullen (24 tot 36 uur per week);
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend een dagje meelopen (dit laatste moedigen we zeker aan als je net afgestudeerd bent). Bel dan met Katja America, teamleider, 06-29329690. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.