Laurentius Ziekenhuis zoekt een

MBB'er echografie (21-206)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Lever jij de beste patiëntenzorg en nog lang niet uitgeleerd?
Dan ben jij onze nieuwe MBB'er echografie!
Vacaturenummer 21-206, 24 uur per week.

Wie ben jij?
Als MBB'er echografie zorg je voor een optimale toepassing van deze beeldvormende techniek. In deze functie combineer je je werkzaamheden op de echografie met conventionele radiologie; op deze laatste modaliteit voer je ook basis CT- onderzoeken uit en draai je mee in onregelmatige (nacht)diensten voor de conventionele radiologie. Je voert de onderzoeken deels zelfstandig uit en deels in samenwerking met collega's en radiologen. Het begeleiden van stagiaires zal uiteindelijk ook onderdeel van het takenpakket uit gaan maken. Je hebt een sterk ontwikkeld leervermogen en draagt graag ook op proactieve wijze bij aan een optimale patiëntenzorg.

Jouw nieuwe werkplek
Het organisatieonderdeel Medische Beeldvorming bestaat uit Radiologie en Nucleaire geneeskunde. Bij de afdeling werken 8 radiologen (incl. 1 chef de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB-ers, doktersassistentes en administratieve krachten. De afdeling is volledig gedigitaliseerd en er wordt met spraakherkenning gewerkt. Er zijn vier digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, vier echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT's, een DEXA-kamer en een PET-CT. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een afdelingsmanager en een medisch manager. Daarnaast zijn 2 teamleiders benoemd die deze functie uitvoeren in combinatie met hun werkzaamheden als MBB-er.
Onze echotoestellen zijn state-of-the-art; wat dat betreft val je met je neus in de boter op onze afdeling!

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over het diploma MBB-er (MBRT, met een 4A/B stralendeskundigheidsniveau);
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een echografie-opleiding;
  • Je bent bereid tot het volgen van verdere opleidingen en trainingen die via de afdeling worden aangeboden;
  • Je bent bereid om flexibel ingezet te worden binnen de afdeling medische beeldvorming.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als MMB'er echografie. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 50 - volgens de cao ziekenhuizen (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring). Een contract voor duur van 1 jaar. Hierna kans op een contract voor onbepaalde tijd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend een dagje meelopen (dit laatste moedigen we zeker aan als je net afgestudeerd bent). Bel dan met Jef Beusen, Teamleider Medische Beeldvorming, 06-11765840. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot 19 december kun je reageren via het sollicitatieformulier.
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 december, we vragen je hier rekening mee te houden.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Jef Beusen
+31 6 11765840
jef.beusen@lzr.nl