Zuyderland zoekt een

MBO 4 Verpleegkundige Verpleegunit Beek

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Ouderenzorg

Zoek je een uitdagende en verrijkende baan als verpleegkundige waarbij je dagelijks het verschil kunt maken door je passie en expertise in te zetten? We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan!

Voor onze Zorgcentra in Beek zijn we op zoek naar een gedreven verpleegkundige die bereid is om in verschillende diensten topzorg te leveren aan onze cliënten. Bij ons staat de cliënt altijd voorop en benaderen we elke uitdaging met een frisse, mogelijkhedenrijke blik. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan nu!

Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundige in ons team kun je een grote impact realiseren met jouw vaardigheden en deskundigheid. Profiteer van de kans om te opereren op een niveau dat perfect aansluit bij jouw kwalificaties. Gezien de toenemende complexiteit van de zorgvragen van onze cliënten, is jouw deskundigheid essentieel om de richting van onze zorg te sturen.

Je beheert je taken zelfstandig en biedt tegelijkertijd ondersteuning en coaching aan collega's. Je werkt intensief samen met medeverpleegkundigen en behandelaars om optimale zorgstrategieën te ontwikkelen. Jouw rol in vroegdiagnostiek en ondersteuning bij complexe zorgscenario's is cruciaal. Met jouw verpleegtechnische vaardigheden lever je niet alleen dagelijkse zorg, maar draag je ook bij aan de verbetering en vernieuwing van onze zorgprocessen.

Deze dynamische functie vereist dat je coaching, signalering en coördinatie van zorg over verschillende disciplines heen combineert, alles vanuit jouw verpleegkundige basis.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 en staat geregistreerd in het BIG-register;
 • Je hebt ervaring en kennis op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek;
 • Je zorgt ervoor dat je vakbekwaam blijft, met name in voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Je beschikt over essentiële kennis van procedures, protocollen en werkwijzen, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan de veiligheid van patiënten;
 • Je houdt de interne en externe ontwikkelingen binnen je vakgebied bij, onderzoekt de mogelijkheden en consequenties voor het zorggebied, en beoordeelt deze op hun relevantie en toepasbaarheid in de praktijk.

Wat krijg je ervoor terug?

 • In eerste instantie een jaarcontract hetgeen bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract;
 • Uren per week bespreekbaar;
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen. FWG 45 (minimaal € 2.832, - bruto per maand en maximaal € 3.824, - bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes en interessante workshops/cursussen en andere initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).

Welkom in het team

Verpleegunit Beek is een gespecialiseerde ouderenzorglocatie gericht op cliënten met dementie, waar 24 bewoners intensieve zorg en ondersteuning ontvangen. Deze kleinschalige woonvorm is ingericht met de focus op veiligheid, geborgenheid en welzijn van de bewoners.

Elke bewoner geniet van een persoonlijke kamer die naar eigen smaak kan worden aangekleed met vertrouwde items van thuis. De woonkamer en keuken zijn gemeenschappelijke ruimtes waar een warme, huiselijke sfeer heerst zodat bewoners zich snel thuis voelen. Ons toegewijde team biedt dag en nacht ondersteuning voor de dagelijkse behoeften die bewoners zelf niet meer kunnen vervullen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een gezellig en gemotiveerd team.

Verpleegunit Beek is een onderdeel van Glana, dat gespecialiseerde zorg biedt aan zowel psychogeriatrische cliënten als aan cliënten met somatische aandoeningen. Flexibiliteit in je inzetbaarheid op verschillende locaties binnen Glana is een mogelijk onderdeel van deze functie.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten? 

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust (tijdens kantoortijden) contact op Esther Evers via, te bereiken via 06-83062573.

Twijfel je nog en wil je graag een vrijblijvend gesprek of een keer meelopen? Dit kan!  

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.