Zuyderland zoekt een

MBO 4 Verpleegkundige Verpleegunit Stein (24 uur per week)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stein

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige die niet alleen uitdagend, maar ook verrijkend is? En heb jij de passie en expertise om elke dag als verpleegkundige het verschil te maken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Bij Zuyderland Zorgcentra locatie Stein, zijn we opzoek naar een enthousiaste verpleegkundige die klaar staat om in diverse diensten onze cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien. Hier bij ons staat de cliënt centraal en benaderen we elke situatie met een frisse blik vol mogelijkheden. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Reageer dan direct!

Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundige in ons team krijg je de kans om jouw vaardigheden te tonen en daadwerkelijk te werken op een niveau dat aansluit bij jouw opleiding. De zorgbehoefte van onze cliënten wordt steeds complexer, en jouw deskundige inzicht als verpleegkundige is daarbij cruciaal en richtinggevend.

Je beheert zelfstandig je taken en biedt ondersteuning en coaching aan je collega's in de zorg waar nodig. Je overlegt regelmatig met medeverpleegkundigen en behandelaars om samen te bepalen wat de meest geschikte zorg is. Als verpleegkundige ben je betrokken bij vroegdiagnostiek en bied je ondersteuning in complexe zorgsituaties. Je neemt actief deel aan de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Je geeft advies over de zorgtaken op basis van je verpleegtechnische kennis. In deze rol heb je ook een signalerende en coachende functie. Verder zorg je voor de coördinatie tussen verschillende disciplines, diensten en betrokkenen in het zorg- en dienstverleningsproces vanuit je verpleegtechnische achtergrond.

Wat neem je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd). 
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek. 
 • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen. 
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid. 
 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie tot verlenging;
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24 uur per week (bespreekbaar).
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen. FWG 45 (minimaal € 2.832, - bruto per maand en maximaal € 3.824, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes en interessante workshops/cursussen en andere initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).

Welkom in het team

Verpleegunit Stein, onderdeel van Glana, is een gespecialiseerde voorziening gericht op ouderen met dementie, waar intensieve zorg en ondersteuning essentieel zijn. In deze kleinschalige woonomgeving zijn veiligheid en geborgenheid de kernwaarden. Elke bewoner geniet van een persoonlijke kamer die naar eigen smaak kan worden aangekleed met vertrouwde items van thuis. De woonkamer en keuken zijn gemeenschappelijke ruimtes waar een warme, huiselijke sfeer heerst zodat bewoners zich snel thuis voelen. Ons toegewijde team biedt dag en nacht ondersteuning voor de dagelijkse behoeften die bewoners zelf niet meer kunnen vervullen.

Als onderdeel van Glana, een organisatie die gespecialiseerde zorg biedt aan zowel psychogeriatrische cliënten als cliënten met een somatische aandoening, kan van je verwacht worden dat je flexibel inzetbaar bent op verschillende locaties binnen de organisatie.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust (tijdens kantoortijden) contact op Natascha van den Bergh, te bereiken via 06-22352670. 

Twijfel je nog en wil je graag een vrijblijvend gesprek of een keer meelopen? Dit kan!  

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.