Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige Tobias (parttime, uren bespreekbaar)

Dienstverband

Parttime, uren bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Verleen jij graag de zorgverlening in de praktijk en ben je daarnaast graag bezig met kwaliteitsverbetering, kennisoverdracht en je schroomt niet om open een eerlijk het gesprek aan te gaan met je collega’s.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Sevagram zoekt voor Tobias een:

Mbo-verpleegkundige

Tobias is een zorgcentrum met bewoners met dementie. Je werkt multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, activiteitenbegeleiders en behandelaren. Je werkt samen met de rest van het team en bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorgleefplannen van onze bewoners. Bovendien vervul je een coördinerende rol naar de klantkenners. 

Als verpleegkundige binnen Tobias kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een divers team. Samen zetten jullie je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Als verpleegkundige word je gekoppeld aan een afdeling. Hierbij werk je nauw samen met de hbo-verpleegkundige. Er wordt gewerkt met verpleegkundige diensten. Ben jij die dag de verpleegkundige van dienst, dan draag je zorg voor een goede afstemming met de dienstdoende arts in acute situaties en bewaak jij het zorgproces. Jouw dag ziet er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, je stelt zorgleefplannen op, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen. Daarnaast ben je betrokken, krijg je er energie van om jezelf te blijven uitdagen en met jouw kennis en ervaring anderen te inspireren. Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en bent een echte teamplayer. Met jouw stressbestendigheid zorg jij voor rust en stabiliteit op de afdeling. 

Pas jij bij Sevagram? Check je profiel, dan weet je het zeker!

 • Je bent iemand waar bewoners en collega's op kunnen rekenen.
 • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen.
 • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw bloed en DNA.
 • Je beschikt over humor en relativeringsvermogen en raakt niet in de stress als het even tegenzit.
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma mbo-verpleegkundige, met geldige BIG-registratie.
 • Een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Waar kun jij op rekenen?

 • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten.
 • Of jij nu een klein parttime contract wilt of juist meer uren. De keuze is aan jou.
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling.
 • Collegiaal roosteren.
 • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris volgens FWG 45, cao VVT.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Vivian Dassen, je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld