Sevagram zoekt een

MBO-verpleegkundige

Dienstverband

32/36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij graag de touwtjes in handen en krijg je energie van nieuwe uitdagingen? Help mee om vorm te geven aan de op locatie nieuwe rol van verpleegkundige!

Ter uitbreiding is zorgcentrum Fonterhof op zoek naar:

Een Mbo-Verpleegkundige (32-36 uur per week)

Fonterhof is een kleinschalige locatie gelegen in Berg en Terblijt in een prachtige heuvelrijke en rustgevende omgeving. Wanneer je hier door de voordeur loopt zal je gelijk het warme gevoel van deze locatie ervaren. De cultuur binnen het team is erg laagdrempelig. Je kunt echt op elkaar rekenen en kunt zaken gemakkelijk bespreekbaar maken, zowel met collega’s als met de manager.

Als Mbo-Verpleegkundige binnen Fonterhof krijg je een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving. De complexiteit van de zorgzwaarte maakt het werk uitdagend. Je krijgt te maken met een mix van woonzorg en verpleging. Iedere bewoner is uniek met een unieke zorgvraag waardoor elke dag weer anders is. De rol van Mbo-Verpleegkundige is een geheel nieuwe rol binnen Fonterhof. Door de complexiteit van de zorg is de behoefte aan een verpleegkundige toegenomen. Samen met de Hbo-Verpleegkundigen en de manager ga jij verder vorm geven aan deze rol en gaan jullie zorgen voor een kwaliteitsslag binnen de locatie. Uiteindelijk zal je eigen regie krijgen over het uitvoeren van je taken. Daarnaast zal je worden ingezet om collega’s te trainen op het gebied van verpleegtechnische handelingen.

Zo maak jij het verschil

Bij jou is het glas altijd halfvol, je denkt volop in kansen. We zoeken een strijdbaar iemand die zich gaat inzetten voor de kwaliteit van de zorg. Vanuit jouw enthousiasme en ervaring weet je collega’s te inspireren.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
•Jij bent gediplomeerd Mbo-Verpleegkundige;
•Jij bent in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
•Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
•Jij hebt affiniteit met ouderen;
•Jij bent bereid tot werken in alle voorkomende diensten;
•Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil!
•Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
•Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•Jij krijgt in eersteinstantie een jaarcontract voor 32-36 uur (in overleg), met uitzicht op een vast dienstverband;
•Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal €3153,90 op basis van 36 uur);
•Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Francis Devriendt, Teammanager zorg, je graag te woord.

Tot snel!