Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige

Dienstverband

28 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Sevagram is voor locatie Tobias op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor zorg, welzijn en welbevinden van bewoners met een dementie en daarbij voorkomend onbegrepen gedrag, soms in combinatie met somatische problematiek. Wij zoeken als aanvulling op ons team een enthousiaste:

Mbo-verpleegkundige

Past Sevagram bij jou?
Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Natuurlijk leveren wij hoogwaardige zorg. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet. We zijn vooral op zoek naar medewerkers met de juiste instelling. Aandacht geven zit in jouw DNA. Met frisse ideeën geef jij het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur. Medewerkers met het hart op de juiste plaats!

Waar kom je te werken
Tobias biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid.

De zorg voor mensen met dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Tobias investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven.

Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert Tobias ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Wij hopen onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
  • Dienstverband van 28 tot 32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur);
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Wat denk je, is dit een match?
Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 4 en een geldige BIG-registratie, beschik jij over de juiste instelling en een warme persoonlijkheid, solliciteer dan meteen! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst kennismaken?
Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar de teammanagers zorg Miriam of Nancy, wij drinken graag een kopje koffie of thee met je!

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wij je graag te woord!