Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Hallo verpleegkundige! Ben jij woonachtig in Heerlen en werk jij graag nabij het centrum? Heb jij affiniteit met PG en oog voor kwaliteit? Kom dan werken bij Sevagram

Wij zoeken een: 

Mbo-verpleegkundige (28 uur per week)

Tobias biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Het team is collegiaal, zelfverzekerd en zelfsturend. Zij verwelkomen graag een nieuwe collega om zo de beste zorg te bieden aan bewoners met dementie en soms ook onbegrepen gedrag.

Als verpleegkundige binnen Tobias kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een hecht en divers team. Samen zetten jullie je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Als verpleegkundige word je gekoppeld aan een afdeling, maar werk je ook overstijgend over het hele huis. Hierbij werk je nauw samen met de hbo-verpleegkundigen. Er wordt gewerkt met verpleegkundige diensten (achterwacht in de regio Heerlen). Ben jij die dag ‘achterwacht’ dan ben jij de eindverantwoordelijke in acute situaties en bewaak jij het zorgproces. Jouw dag ziet er in ieder geval nooit het zelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen. 

Zo maak jij het verschil
Jij bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige met een geldige BIG-registratie. Je hebt een sterke persoonlijkheid, waardoor je het team - als katalysator - mee kan nemen in de teamspirit en doelstellingen.

Zo maken wij het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur)
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke belangrijke werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Hans Reul (+31639304654) of Miriam Jacobs (+31639265691), teammanagers zorg, je graag te woord.