Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige

Dienstverband

uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bedenk jij graag oplossingen om de kwaliteit van de zorg te bevorderen en krijg je energie van uitdagingen. Help dan mee om vorm te geven aan de nieuwe rol van verpleegkundige.

Wij zoeken: 

Mbo-verpleegkundige

St. Anna is een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum met bewoners met (chronische) lichamelijke beperkingen. Je werkt multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, activiteitenbegeleiders en behandelaren. Je werkt binnen St. Anna samen met de rest van het team en bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van zorgleefplannen van onze bewoners.

Zo maak jij het verschil
We hoeven jou niet te vertellen wat werken in de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je DNA! Op jouw beurt kom jij onze teams ondersteunen in het opstellen van de zorgleefplannen en het plan te evalueren en waar nodig bij te stellen. Maar daar houdt het niet op! Als gedreven en bevlogen zorgmedewerker werk jij met passie en plezier en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Vanuit het werken in deze zelfstandige functie maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt. Samen met de hbo-verpleegkundige draag je zorg voor het aftoetsen van de zorgmedewerkers op verpleegtechnische vaardigheden en heb je een coachende rol op de werkvloer. Je brengt de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Wanneer je het geweldig om jouw kennis en ervaring over te brengen op leerling-werknemers en stagiaires, dan is dit de functie waarbij jij je talenten kunt inzetten. 

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige en werkt graag met somatische bewoners;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kan je weg ook vinden binnen een team;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw bloed.

Zo maken wij het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris volgens FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur)
  • Een contract waarbij de uren in overleg met jou worden bepaald;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Liever direct een vast dienstverband, maak het gerust bespreekbaar;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering (13e maand), goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?
Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum St. Anna voor ouderen die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen.

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie of thee klaar.

Kun jij tenslotte de verplichte VOG overleggen?  Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Vivian Dassen, teammanager zorg (06 430 294 82), je graag te woord.

Tot snel!