Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige

Dienstverband

28 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Samen werken in een divers team, waarin ieders talent de ruimte krijgt en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker en beter.

Wij zoeken:

Mbo-verpleegkundige (28 tot 32 uur per week)

Tobias biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid.

De zorg voor mensen met dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Tobias investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven.

Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert Tobias ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Wij hopen onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Zo maak jij het verschil
Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je team en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. De bewoners voelen zich net zoals jou thuis in deze omgeving. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met elkaar. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan frisse ideeën, welke het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur even;
  • Jij komt het beste tot je recht in een dynamische functie;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Zo maken wij het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur)
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?
Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Tobias welke ouderen verwelkomt die niet meer (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen.

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie of thee klaar.
Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Miriam Jacobs, teammanager zorg, je graag te woord.

Tot snel!