Land van Horne zoekt een

MBO Verpleegkundige

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maarheeze

Werkvelden

Ouderenzorg
In het centrum van Maarheeze ligt het gezellige zorgcentrum Marishof. Dit moderne en uiterst sfeervolle gebouw is van alle gemakken voorzien.
Er zijn 54 appartementen waar zorg met verblijf (verzorgingshuiszorg) en zorg met verblijf en behandeling (verpleeghuiszorg) geboden wordt. Tevens zijn er 30 appartementen voor dementerende ouderen. Deze appartement bevinden zich op de begane grond van het zorgcentrum.

Dezze vacature is voor de afdeling somatiek.

De functie
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van onze cliënten en signaleer je bijzonderheden op basis van je verpleegkundige deskundigheid. Indien nodig stel je verpleegkundige interventie vast.
Je coacht de andere medewerkers binnen jouw team en geeft advies, instructie en voorlichting en zie je toe op de kwaliteit van zorg binnen je afdeling.
Je begeleidt leerlingen en stagiaires en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling/innovatie van het zorgproces binnen de werkeenheid c.q. cluster en participeert in zorginhoudelijke projecten.

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je Verpleegkunde niveau 4 diploma, BIG geregistreerd en je kan een goede inschatting maken van complexiteit van zorgvragen gerelateerd aan de specifieke doelgroepen.
Je kan de vereiste deskundigheid beoordelen, treedt consequent en accuraat op, bent flexibel inzetbaar, handelt met inachtneming van de deskundigheid van de medewerkers binnen de werkeenheid en kunt probleemoplossend handelen. Ervaring en affiniteit met (psychogeriatrische) gedragsproblematiek is een pré.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een belangrijke en interessante functie met diverse uitdagingen voor een professionele verpleegkundige.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden, voor gemiddeld 28 tot 32 uur per week. De uren worden in overleg vastgesteld.
De functie is ingeschaald in FWG45 en ligt tussen € 2.858,27 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Sandra Vos, teamleider Marishof, op T 06 - 18301772. Zij verteld je graag meer over deze mooie locatie en functie.