Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige bij St. Anna in Welten

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken binnen een kleinschalige woning waar mensgerichte zorg in een huiselijke omgeving centraal staan? Dan is St. Anna in Heerlen je nieuwe werkplek.

Werken als verpleegkundige bij Sevagram Heerlen (20 uur)
Als Mbo-verpleegkundige binnen St. Anna krijg jij echt de kans om jezelf te laten zien. Binnen St. Anna werk je nauw samen in een team van collega's met verschillende opleidingsachtergronden.

Naast het leveren van mensgerichte zorg investeer je ook in het welzijn en geluk van onze bewoners. Daarnaast krijg jij binnen St. Anna ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen en out of the box mee te denken. Zo ondersteun je de Hbo-verpleegkundige en zorg coördinator waar nodig en help je mee aan het waarborgen van onze kwaliteit van zorg. Hierin speel jij een belangrijke rol. Je krijgt veel verantwoordelijken en ruimte voor eigen inbreng, maar waar nodig is er altijd de ruimte om te sparren of samenwerken met de zorg coördinator.

Omdat we het belangrijk vinden dat we een team zijn zal jij het aanspreekpunt zijn voor en dag verantwoordelijke wanneer de zorg coördinator niet aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat het werken als verpleegkundige binnen St. Anna uniek en afwisselend is en echt geen dag hetzelfde is.

Of jij nu al enkele jaren ervaring hebt of net je diploma hebt behaald, wij komen graag met je in contact.

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe baan bij St. Anna?
Je gaat aan de slag bij St. Anna een kleinschalig, huiselijk zorgcentrum in het hartje van Welten. Dit is een mooie rustige buitenwijk van Heerlen met een vriendelijk, tikje dorps karakter. Binnen deze locatie wonen ouderen die niet meer geheel zelfstandig kunnen (thuis) wonen. Wij zorgen ervoor dat ze zich op deze locatie opnieuw thuis voelen.

Jouw salaris als Verpleegkundige bij Sevagram!
  • Je krijgt de ruimte om uit te blinken in je kunnen en out of the box te denken;
  • Je komt te werken op een kleinschalige locatie met ongeveer 40 bewoners en een team van enthousiaste en vriendelijke collega's;
  • We bieden een open en huiselijke werkplek waar ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
  • Veel ruimte voor opleidingen, trainingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris volgens FWG 45 volgens CAO VVT dat ligt tussen de 2.863,68 en 3.471,49 bij een 36 uur contract;
  • Contractmogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met de teammanagers afgestemd;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren als Verpleegkundige bij Sevagram in Heerlen?
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen St. Anna? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Heerlen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Petra Raeven-Eijkenboom, Teammanager Zorg (06 39 08 38 43) vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.