Sevagram zoekt een

Mbo- verpleegkundige binnen de flexpool

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij meer eigen regie over jouw inzetbaarheid, maximale werkervaring opdoen binnen verschillende teams en locaties of ben je op zoek naar een manier om te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past? Dan ben jij onze nieuwe collega binnen de Sevaflex! 

Voor jou

 • Goed salaris tot maximaal €3.362,22 bruto per maand
 • Dé kans om te werken binnen verschillende locaties, zo je kennis en vaardigheden te vergroten en maximale werkervaring op te doen!
 • Dé kans om de ouderenzorg verder te ontdekken. Welke doelgroep en locatie past het best bij jou? Hierbij is doorstroom naar een vast team binnen een vaste locatie zeker mogelijk!
 • Jaarcontract met vaste uren, met uitzicht op vast dienstverband
 • Jij hebt zelf de regie over jouw inzetbaarheid (binnen de kaders van Sevagram)
 • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Van jou

 • Mbo diploma voor verpleegkundige
 • Geldige BIG-registratie
 • Bevoegd en bekwaam binnen je vakgebied
 • Regelmatig werken in de weekenden is voor jou geen probleem
 • Jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
 • Jij bent iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken

Jouw koers

Als verpleegkundige binnen onze Sevaflex (flexpool) heb jij een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Kom jij ons team versterken? Dan kom jij te werken binnen onze eigen flexpool. Als “flexmedewerker” heb jij, binnen de kaders van Sevagram, zelf de regie over jouw inzetbaarheid. 

Jij plant namelijk zelf je eigen diensten in waarbij je, afhankelijk van de zorgvraag, werkzaam bent binnen meerdere teams en locaties in onze regio’s Heerlen, Heuvelland en/of Maastricht. Een fijne functie wanneer je op zoek bent naar een baan met meer flexibiliteit en eigen regie ten aanzien van je rooster. Maar ook een mooie manier om jouw werkervaring te maximaliseren of om juist te ontdekken welke doelgroep er nu echt het beste bij jou past. Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als mbo-verpleegkundige?

Als mbo- verpleegkundige binnen Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Vanuit jouw rol werk je nauw samen met de hbo-verpleegkundigen binnen de locatie. Als verpleegkundige geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. 

Als verpleegkundige bij Sevagram ga je het volgende doen:

 • Je verricht verschillende verpleegtechnische handelingen
 • Je kruipt in de rol van coach voor je collega’s en studenten
 • Je signaleert, interpreteert en adviseert op basis van jouw medische kennis
 • Je deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen
 • Je werkt multidisciplinair samen en schakelt hierbij met verschillende disciplines 

Waar ga jij werken? 

Jij komt te werken binnen de Sevaflex. Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie. We werken vanuit ons hart. Daarbij kijken we naar wat iemand écht nodig heeft om zich fijn en veilig te voelen. We noemen dat mensgerichte zorg. Daar zetten wij ons voor in: zorg en het welzijn dat je je naaste gunt!

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

Pak het moment 

Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan als verpleegkundige? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als verpleegkundige? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden als verpleegkundige binnen de flexpool? Stuur dan een whatsappje of bel naar Lonneke Huijnen (+31614353377), Teammanager Flexpool.

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.