Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige; direct vast dienstverband

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het ook zo belangrijk dat jij je werk met voldoende rust, stabiliteit en aandacht kunt blijven uitvoeren? En is het jouw doel om te blijven groeien binnen je vakgebied? Kom het zelf ervaren binnen Oosterbeemd!

Wij zoeken een:

Mbo-verpleegkundige (uren in overleg)

Als verpleegkundige binnen Oosterbeemd ga je werken in een team met vaste collega’s waarvan vier mbo-verpleegkundige. Als schoolverlater kun je dan ook altijd terugvallen op je collega’s, maar ben je juist iemand met ervaring dan is er genoeg ruimte om van elkaar te leren. Bij belangstelling is het mogelijk om als verpleegkundige tevens onderdeel uit te maken van de verpleegkundige poule. Binnen de verpleegkundige poule heb je een signalerende en coachende functie en bied je vanuit jouw expertise ondersteuning aan de locaties in de regio Heuvelland.

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. Jij vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners op een liefdevolle en warme manier, met voldoende tijd en aandacht, de allerbeste zorg geven die zij verdienen!

 Pas jij bij Sevagram?

  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA;
  • Jij bent zelfsturend en een echte teamplayer;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma mbo-verpleegkundige niveau 4. 

Waar kun jij op rekenen?

  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij begrijpen dat het wisselen van baan best spannend is. Daarom bieden wij jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Salaris volgens FWG 45 cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Oosterbeemd? Reageer met jouw gegevens via de solliciteer knop en wellicht word jij onze nieuwe collega!

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Ivo Dassen (06 51 32 61 06) en Sander Goossens (06 39 08 38 23), Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure