Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige geriatrisch revalidatiecentrum Plataan

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van de revalidanten en je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? 

Voor de locatie Plataan zoeken wij een:

Mbo-verpleegkundige

Geriatrisch revalidatiecentrum Plataan verwelkomt ouderen, die na een ziekenhuisopname, als gevolg van een ongeval of ziekte, niet direct terug naar huis kunnen. Dag en nacht werken onze medewerkers om de revalidanten opnieuw in hun kracht te zetten en op een verantwoorde manier zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren. Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen.

Als gedreven en gepassioneerde mbo-verpleegkundige heb je een uitdagende, gevarieerde baan in een dynamische omgeving. Vanuit het werken in deze zelfstandige functie met veel vrijheid maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt. Knelpunten zijn er om opgelost te worden. Jij bent hierin creatief, vernieuwend, professioneel en stressbestendig.

Zo maak jij het verschil!
Jij komt het beste tot je recht in een functie waar jij de verbinding en samenwerking kunt opzoeken. Jij bent in staat om vanuit een waarderend kritische houding een gesprek te voeren en beschikt dan ook over een goede dosis inlevingsvermogen. In situaties die niet standaard zijn, toon jij een assertieve en proactieve houding. Jij bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen. De aspecten zorg, welzijn en welbevinden breng jij in relatie met elkaar. Een glimlach op het gezicht toveren van de revalidanten, dat laat jouw zorghart sneller kloppen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd mbo-verpleegkundige;
  • Jij bent in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
  • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van de revalidanten te stimuleren;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Jij bent bereid tot werken in alle voorkomende diensten.

Waar kun jij op rekenen?

  • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Je kunt per direct bij ons starten;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Maria van den Hove en Joze Huijnen, Teammanagers zorg, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.