Parc Imstenrade zoekt een

MBO Verpleegkundige KSW Parc Imstenrade - Heerlen

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar een:

MBO Verpleegkundige Kleinschalig Wonen

Minimaal 20 uur per week

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze klant te vervullen. Op onze residentie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar een collega Verpleegkundige die ons team wil komen versterken.

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag als verpleegkundige op een kleinschalige woonlocatie waar bewoners met dementiezorg wonen. Je vormt met jouw directe collega's (verpleegkundigen /verzorgenden/ gastvrouwen) een hecht zorgteam. Als verpleegkundige heb je een echte spilfunctie in ons zelf organiserend team. Naast de verpleegkundige handelingen, onderhoud je contacten met andere disciplines en artsen, je voert intakegesprekken met nieuwe bewoners, implementeert zorg technologieën en heb je een actieve rol in het verpleegkundig team op Parc Imstenrade. Verder denk je actief mee met hoe we de dagelijkse zorg nog verder kunnen verbeteren. De bewoners op Parc Imstenrade zien wij als gasten, als verpleegkundige weet je feilloos een professionele en vertrouwelijke band met onze gasten op te bouwen.

Wat neem jij mee?

We hoeven jou niet te vertellen wat de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Naast het MBO diploma Verpleegkunde en een geldige BIG registratie vinden wij het net zo belangrijk dat je ervaring hebt met dementiezorg en dat je je daar verder in wilt specialiseren. Je bent besluitvaardig en hebt het vermogen om deze beslissingen te onderbouwen. Naast deze kwaliteiten vinden we het vooral heel belangrijk dat je een groot hart voor ouderen hebt.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een stijlvolle en moderne werkomgeving
  • Een" warme" ontvangst en een goede inwerkperiode
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 45 (min. € 2.492,51 - max. € 3.362,22 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een (virtuele) kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag vóór 1 oktober via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je inhoudelijk nog vragen bel of app mij, Bianca van de Camp, dan op nummer 06-1047 5176 of stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.