Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige locatie Tobias in Heerlen

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij graag bezig met kwaliteitsverbetering en kennisoverdracht? En ben jij in staat om open en eerlijk het gesprek aan te gaan met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Locatie Tobias in Heerlen zoekt een: mbo-verpleegkundige

Tobias is een zorgcentrum met bewoners met dementie. Je werkt multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, (activiteiten)begeleiders en behandelaren. Je werkt samen met de rest van het team en bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorgleefplannen van onze bewoners. Bovendien vervul je een coördinerende rol naar de klantkenners. 

Als mbo-verpleegkundige binnen de locatie Tobias kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan. Je komt te werken in een divers team. Samen zetten jullie je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Als verpleegkundige word je gekoppeld aan een afdeling. Hierbij werk je nauw samen met de hbo-verpleegkundige. Er wordt gewerkt met verpleegkundige diensten. Ben jij die dag de verpleegkundige van dienst, dan draag je zorg voor een goede afstemming met de dienstdoende arts in acute situaties en bewaak jij het zorgproces. Jouw dag ziet er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Zo ben je het ene moment bezig met klinisch redeneren en het verrichten van verpleegtechnische handelingen en kruip je het andere moment in de rol van coach. Je werkt multidisciplinair samen, je stelt zorgleefplannen op, deelt kennis en denkt mee over innovatieve oplossingen. Daarnaast ben je betrokken, krijg je er energie van om jezelf te blijven uitdagen en met jouw kennis en ervaring anderen te inspireren. Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en bent een echte teamplayer. Met jouw stressbestendigheid zorg jij voor rust en stabiliteit op de afdeling. 

Bij Sevagram maak jij het verschil! 

 • Je bent iemand waar bewoners en collega’s op kunnen rekenen;
 • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
 • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw bloed en DNA;
 • Je beschikt over humor en relativeringsvermogen en raakt niet in de stress als het even tegenzit;
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma mbo-verpleegkundige, met een geldige BIG-registratie.

Waar kun jij op rekenen?

 • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
 • Contracturen in overleg. De keuze is aan jou;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
 • Collegiaal roosteren;
 • Salaris volgens FWG 45, cao VVT;
 • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom jij ons team versterken?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet

Liever eerst een kopje koffie of thee drinken?
Stuur een whatsappje of bel naar Vivian Dassen (0643029482) of Suzanne Pape (0628340357) indien je graag meer informatie wilt krijgen over de functie of locatie Tobias.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie.