Sevagram zoekt een

MBO-verpleegkundige

Dienstverband

De uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Sevagram is voor locatie Ter Eyck op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor zorg, welzijn en welbevinden van bewoners met somatische problematiek.
Wij zoeken als aanvulling op ons team een enthousiaste:

Mbo-verpleegkundige

Past Sevagram bij jou?
Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Natuurlijk leveren wij hoogwaardige zorg. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet. We zijn vooral op zoek naar medewerkers met de juiste instelling. Aandacht geven zit in jouw DNA. Met frisse ideeën geef jij het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur. Medewerkers met het hart op de juiste plaats!

Waar kom je te werken
Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van het vernieuwde en moderne zorgcentrum Ter Eyck dat ouderen verwelkomt in fraaie woonzorgappartementen.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een dienstverband tussen de 24 en 36 uur per week is bespreekbaar, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur);
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Wat denk je, is dit een match?
Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 4 en een geldige BIG-registratie, beschik jij over de juiste instelling en een warme persoonlijkheid, solliciteer dan meteen!
Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst kennismaken?
Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar Silvia Wachelder of Reinette Kneip wij drinken graag een kopje koffie of thee met je!