Sevagram zoekt een

Mbo verpleegkundige PG binnen Campagne in Maastricht

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Mbo verpleegkundige PG binnen Campagne in Maastricht
Samen maken we de zorg van morgen nóg beter! Met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners en voor JOU. In onze kleine, knusse woongroepen voor mensen met dementie, werken we op de nieuwe manier!

Op welke locatie ga je aan de slag?
Woon jij Zuid-Limburg? Dan is er altijd een Sevagram locatie dichtbij huis. In het geval van deze vacature ga je aan de slag op onze locatie Campagne, in Maastricht.

Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

Jouw baan als Verpleegkundige op Campagne in Maastricht
Natuurlijk willen wij dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

“Erkenning krijgen als medewerker en mee mogen denken aan verbeteringen maakt het werken binnen Campagne zo leuk! Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen en er is veel afwisseling.
Iets kunnen betekenen voor de bewoners en de dankbaarheid die je krijgt geeft mij een voldaan gevoel. Dit doe je door mensgerichte zorg te leveren, zorg die je jouw dierbare ook gunt.”
Charlene Jongen, verpleegkundige i.o. in Campagne


Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!