Sevagram zoekt een

MBO verpleegkundige PG binnen Scharwyerveld in Maastricht

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
MBO verpleegkundige PG binnen Scharwyerveld in Maastricht
Een huiselijke, knusse plek, waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft. Dat is waar Scharwyerveld voor staat. Als Verpleegkundige heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Uiteraard gaan we liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Op welke locatie ga je aan de slag?
Woon jij Zuid-Limburg? Dan is er altijd een Sevagram locatie dichtbij huis. In het geval van deze vacature ga je aan de slag op onze locatie Scharwyerveld, in Maastricht.

Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen, PG en Somatiek, waarbij onze grote huiskamer centraal staat. Wanneer je onze afdeling binnenstapt komt je de gezelligheid direct tegemoet. Want we richten ons hier natuurlijk niet alleen op de fysieke zorg van onze bewoners, maar ook op een fijne gezellige dag invulling. En dat is direct merkbaar. Als verpleegkundige weet je dan ook wat er speelt, bij de bewoners én bij je collega's! Zo zorgen we ervoor dat de zorg van morgen, net een beetje beter is dan vandaag.

Jouw baan als Verpleegkundige op Scharwyerveld in Maastricht
Natuurlijk willen wij dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Wat verdien je als Verpleegkundige bij Sevagram?
Als verpleegkundige bij ons verdien je natuurlijk een fijne werkplek, goede werksfeer en een leuke baan dicht bij huis. Maar er is meer … Bij Sevagram volgen we de CAO VVT 2022. Die collectieve arbeidsovereenkomst VVT vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken, namelijk:
  • Zijn we overtuigd? Dan bieden we jou een vast contract, met een x-aantal uren (parttime of fulltime) waar jij je prettig bij voelt!
  • Salaris volgens FWG 45 cao VVT (€2.863,68 - €3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) ingeschaald op basis van je ervaring.
  • 237,4 verlofuren (op basis van een fulltime dienstverband) voor een goede werk/privé balans
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!
De CAO VVT 2022 inzien? Check CHECK HIER

Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button of ons een whatsappbericht sturen: 06-21409137 of christel.cals@sevagram.nl.

We snappen dat het spannend is om te solliciteren, daarom nemen we na je sollicitatie binnen 3 dagen contact met je op. Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, en dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!